A Karitász programjai

Szeretetvendégség:

Minden hónap első vasárnapján vendégül látjuk a plébánia területén élő hajléktalan embertársainkat. Az ebédfőzés előkészületéhez, terítéshez, felszolgáláshoz és takarításhoz várjuk önkéntesek jelentkezését. Az ebédet természetesen együtt fogyasztjuk el.

Vedd Együtt! – Közösségben. Tudatosan. Hazait.

A Vedd Együtt! egy termelői piac, melynek plébániánk elosztópontként ad otthont, heti egy alkalommal. Hazai termelők egészséges termékeiből rendelhetnek online a Vedd Együtt! vásárlói. Akik itt vásárolnak, ízletes magyar ételekhez jutnak és ráadásul vásárlásaikkal támogatják a helyi karitász szolgálatát is, amiért ezúton is hálás köszönetet mondunk. A rendeléseket a www.veddegyutt.hu oldalon az Angyalföldi Szent Mihály Plébánia megjelölésével várja a termelői közösség.

Hívj meg egy családot…

Szolgálatunk önkéntesei minden hónapban „meghívják” a plébánia területén élő rászoruló családokat egy nagybevásárlásra. A vásárlás során elsősorban tartósélelmiszerrel segítjük a hozzánk fordulókat. Egy bevásárlás költsége havonta, családonként 5000 forint. Anyagi támogatást és önkéntes segítséget egyaránt köszönettel elfogadunk.

Karitász számlaszáma: HU45107005056872806751200002  - Adományaikat előre is köszönjük.

 


© 2021 Angyalföldi Szent Mihály Plébánia     Adatkezelési tájékoztató