Karitász

Az Angyalföldi Karitász, a Szent Mihály plébánia égisze alatt működik. A csoport célja, hogy önkéntesek segítségével megtalálja a plébánia területén élő rászoruló embertársainkat, a bajba jutottakat, a betegeket, az időseket és a karitasz tagjainak személyes szeretetén keresztül segítse őket. 

Kérdés, kérés, vagy felajánlás esetén, az karitasz@szentmihaly.hu email címen vagy pedig személyesen minden hónap első szerdáján 16:00 -18:00-ig a plébánián lehet érdeklődni. A Karitasz eseményei a Facebookon is elérhetőek: https://www.facebook.com/angyalfoldikaritasz

Köszönjük, ha az Ön segítségével még teljesebbé tehetjük a szolgálatainkat!

Vezető: Lovas Luca

Ha lehetősége van rá, és szívesen segítené a csoport munkáját, önkéntes segítséget és anyagi támogatást is egyaránt köszönettel elfogadunk. Adományát az alábbi számlaszámon küldheti át: 10700505-68728067-51200002 vagy személyesen a Szent Antal perselybe is beteheti. 

 

Kikötő

Az Angyalföldi Szent Mihály Plébánia lelki segítő szolgálata Szolgálatunk célja, hogy segítő beszélgetésekkel, értő meghallgatással támogassuk mindazokat, akik életük valamely területén elakadással, nehézséggel küzdenek és problémáikat bizalommal meg szeretnék osztani. Segítőink között szakképzett szupervizor, coach és mentálhigiénés szakember várja a jelentkezőket.

Jelentkezését e-mailen keresztül várjuk az angyalfoldisegitok@gmail.com címre. Segítőink ezt követően három napon belül felveszik Önnel a kapcsolatot.

Vezető: Szegleti Kati

 

Hívj meg egy családot

Szolgálatunk önkéntesei minden hónapban „meghívják” a plébánia területén élő rászoruló családokat egy nagybevásárlásra, amelyeket igényeik és létszámuk alapján állítunk össze. A vásárlás során elsősorban tartósélelmiszerrel segítjük a hozzánk fordulókat. Egy bevásárlás költsége havonta, családonként 5000 forint.

Vezető: Kálmán Márta

 

Szeretetvendégség

Minden hónap első vasárnapján vendégül látjuk a plébánia területén élő hajléktalan embertársainkat. Az ebédfőzés előkészületéhez, terítéshez, felszolgáláshoz és takarításhoz várjuk önkéntesek jelentkezését. Az ebédet természetesen együtt fogyasztjuk el.

Vezető: Tilk Károly


© 2021 Angyalföldi Szent Mihály Plébánia     Adatkezelési tájékoztató