Hírlevél - Évközi 6. vasárnap

2023. 02. 11.

Hírlevél - Évközi 6. vasárnap

Szeretettel hirdetjük a kedves Testvéreknek, hogy 

 1. Előző héten 233 000 Ft perselypénz és 78 000 Ft adomány gyűlt össze. Köszönjük a Testvérek támogatását!
 2. Nagyon szépen köszönjük a nagyvonalú adakozásokat, összegyűlt a szükséges összeg az orgona felújításához.
 3. Hálásan köszönjük a farsangi bál szervezőinek a munkáját!
 4. Felhívjuk a kedves Testvérek figyelmét, hogy a plébánia számlaszámai módosultak. Az új számlaszámok a weboldalon megtalálhatóak. Kérjük, ne a régi számlára utalják adományaikat és egyéb befizetéseiket. Az új sárga csekkek elkészültek, a sekrestyében és az irodában lehet kérni belőlük.
 5. Sok szeretettel várjuk az érdeklődőket a következő baba-mama klubra, február 16-án 10:00-ra a plébánia közösségi termébe. A téma Sára története, amihez a Teremtés könyvét a 11.-23. fejezetig olvassátok el.
 6. Az egyetemista hittan első idei alkalma február 17-én 19:00 órakor lesz. 
 7. Február 18-án, szombaton este 7 órától a Babér utcai plébánián lesz a filmklub következő alkalma.
 8. Idén is megrendezésre kerül a FIFA, vagyis a Fiatalok Farsangja, melyre szeretettel várnak minden 14 és 35 év közötti fiatalt. Az eseményre február 18-án, szombaton, 18.00 órától kerül sor a Huba utcai Kolping Iskolában. Részletek a plébánia Facebook oldalán
 9. Az idei plébániai lelkigyakorlat február 24. és 26. között kerül megrendezésre Leányfalun, melynek  részletei a plébánia honlapján és a hirdetőtáblán megtalálhatók. Jelentkezni a spiritualis2023@gmail.com címen és a plébánia honlapján lehet. Mindenkit szeretettel várunk!
 10. Idén is folytatódik a liturgikus körtánc tanítás! Szeretettel várunk Benneteket vasárnap 16:30-kor a plébánia közösségi termébe!
 11. Neves színészek közreműködésével passió-színdarabot készítünk elő, amelyet nagypénteken tervezünk bemutatni. Ehhez keresünk vállalkozó kedvű szereplőket, akár szöveges szerepre is, valamint segítőket. Jelentkezni február 27-ig lehet a plébánia email-címén. Szép napot Mindenkinek!
 12. Az idei elsőáldozással és felkészítéssel kapcsolatban a részletek a plakátokon és a honlapon olvashatók. Jelentkezni a sekrestyében, az irodán vagy a plébánia e-mail címén lehet.
 13. Varga Norbi atya vezetésével augusztus 11. és 16. között zarándoklatot hirdetünk Fatimába, Portugáliába. Részletes program a sekrestyében és az irodán érhető el. Bővebb információ és jelentkezés Kuzmányi István diakónusnál lehetséges.
 14. Akik otthonukat meg szeretnék szenteltetni, Józsi atyával vagy Norbi atyával vegyék fel a kapcsolatot.
 15. Nem aszalódunk, hanem érlelődünk címmel interjú olvasható az Új Emberben a gyémántmisés Brückner Ákos Előd ciszterci szerzetessel.
 16. Isten éltesse születésnapja alkalmából Blaskovics Milánt és Lipthay Endrét, valamint névnapja alkalmából Pálla Dórát.

© 2021 Angyalföldi Szent Mihály Plébánia     Adatkezelési tájékoztató