HirdetésekMiserendUrnatemetőPlébániai ügyintézésIskolai hitoktatásZarándoklatÁllandó programokLelkipásztorainkVilági tisztségviselőkMinistránsokKaritászTemplomunk történeteSzent MihályGalériaEmlékezünkLinkgyűjteményTámogatásBérlésElérhetőségekFacebook oldalunkYouTube csatornánk

Támogatás

Átutalás: 11713005-20035891
Paypal:
logo

Plébániai zarándoklat „Szent Mihályhoz”

2018. március 15.

2018. március 15 – 18.

Program

Március 15. csütörtök

Gyülekező a templom előtt reggel 4:30-tól, indulás pontban 5 órakor. Első megállónk a horvátországi Fiume Trsat városrészében található Mária kegyhely lesz, melynek megtekintése után folytatjuk utunkat a napi végcélunk, Padova felé. Itt megtekintjük a Szent Antal Bazilikát ahol szentmisén is részt veszünk, sétát teszünk a belvárosban, majd a szálláson vacsorázunk.

Március 16. péntek

A reggelit követően elhagyjuk a szállodát és a padovai Szent István Király templomban szentmisén veszünk részt, majd indulunk zarándoklatunk csúcspontja, Monte Sant'Angelo felé. Késő délutáni érkezésünket követően, sétálunk a városkában, és megtekintjük a szentélyt is. Az estét a szálláson elfogyasztott vacsorával zárjuk.

Március 17. szombat

Miután részt vettünk a Szent Mihály szentélyben bemutatott szentmisén és megreggeliztünk, rövid látogatást teszünk Loretoban a Szent Háznál, ahonnan folytatjuk utunkat Bologna felé. Bolognában vacsorázunk és sétálunk a belvárosban, majd estére visszatérünk Padovába a szállásunkra.

Március 18. vasárnap

Reggeli után elindulunk a szlovén nemzeti kegyhelyre Brezjébe, ahol szentmisén veszünk részt. A misét követően hazafelé vesszük az irányt. Várhatóan este 7 óra körül érkezünk a templomhoz.

A résztvevők számára eligazítást tartunk a plébánián, ennek időpontja 2018. február 25. vasárnap a 10:30-as misét követően, melynek során részletesen áttekintjük a 4 nap várható eseményeit, átbeszéljük a szükséges tudnivalókat. Kérjük, hogy a jelentkezők szíveskedjenek ezen részt venni.

Jelentkezni a sekrestyében elhelyezett lap kitöltésével és 40.000 FT előleg befizetésével lehet november 26. vasárnapig. A várható teljes költség 120.000 FT lesz. Ez függ az euró árfolyamától.

Régebbi

Hirlevél feliratkozás

* kötelező megadni

Partner oldalak