HirdetésekMiserendUrnatemetőPlébániai ügyintézésIskolai hitoktatásZarándoklatÁllandó programokLelkipásztorainkVilági tisztségviselőkMinistránsokKaritászTemplomunk történeteSzent MihályGalériaEmlékezünkLinkgyűjteményTámogatásBérlésElérhetőségekFacebook oldalunkYouTube csatornánk

Támogatás

Átutalás: 11713005-20035891
Paypal:
logo

Ministránsok

Plébániánkon aktív ministráns élet folyik, melyet egyetemista ministráns vezetőink szerveznek. Számunkra a központ Jézus Krisztus az Oltáriszentségben. Nyitott közösségünket a szolgálat és az alázat jellemzi. A templomi liturgiákon a legfiatalabbaktól egészen a fiatal felnőttekig megtalálható minden korosztály. Csapatunkba beléphet bárki (fiúk és lányok egyaránt), aki meghívást érez az oltárszolgálat felé. Különleges dolog ott lenni közvetlen a szentmise lényegi misztériuma mellett, közvetlen közelségből szemlélni, amikor a miséző atya kezében jelenvalóvá válik Jézus Krisztus teste és vére a kenyér és a bor színében.

Ministráns foglalkozásainkat minden pénteken 17:00 - 18:30 ig tartjuk. Ministráns beöltöztetések és avatások egy évben kétszer, Krisztus Király és Pünkösd ünnepén történnek. A beöltöztetés feltétele az elsőáldozás és a gyakorlati alapok elsajátítása, de a foglalkozásra már előtte is szeretettel látunk!
A szolgálat mellett közösségi életet is élünk, kirándulunk, játszunk, sportolunk, nyári és őszi táborokat szervezünk és vidáman töltjük el alkalmainkat.
Jézus Téged is hív! Legyél Te is Ministráns!

Foglalkozásokat vezetik:
Klemencsics István, Farkas Réka, Kalász Panni, Lázár Kriszti és Daubner Tibor

Szent Tarziciusz és Savio Szent Domokos ministránsok védöszentjei

könyörögjetek érettünk! Ámen

Hirlevél feliratkozás

* kötelező megadni

Partner oldalak