Hírlevél - Évközi 27. vasárnap szerkesztés

2021. 09. 25.

Szeretettel hirdetjük a kedves Testvéreknek, hogy 

 1.  A romló járványügyi adatok miatt, a szentmisén javasoljuk a szájmaszk használatát.
 2. Most vasárnap az ünnepi szentmise 10 órakor kezdődik. Az esti mise átkerül 20 órára
  • FONTOS!  A búcsú programjai, területe kizárólag védettségi igazolvánnyal látogatható!
  • Aki rendelkezik ilyen igazolvánnyal, a főbejáraton keresztül tud bejutni a templomba.
  • Akinek nincs védettségi igazolványa, a plébánia mögötti sorompónál felállított beléptető kapun tud a templomba bejutni, a sekrestye ajtón keresztül.  A távozás is ezeken az utakon történik.
 3. Szeptember 30-án 10 órakor sok szeretettel várja a Baba-mama klub a babákat és anyukájukat, kismamákat a plébánia közösségi termébe, jó idő esetén a plébánia mögötti réten találkozunk.
 4. Norbi atya október 2-án 16 órakor előadást tart a rózsafüzér társulat tagjainak a plébánián. Szeretettel várják a tagokat és minden érdeklődőt. Előadás címe: II. János Pál pápa és a rózsafüzér. Egyben tagfelvételt is hirdetnek, aki szeretne csatlakozni a társulathoz, mert fontosnak tartja, hogy legyen folyamatos imaháttere a plébániának, az jelentkezzen a sekrestyében, vagy Irénnél.
 5. Október 3-án 8:00-kor ismét lesz ovis mise a 0-6 éves korosztálynak. Ennek kapcsán szeretnénk visszajelzéseket, ötleteket kapni a misèről. Mondd el a véleményed az alábbi linken (kitöltési idő: 1 perc).
 6. Október a rózsafüzér hónapja! Október 1 - 31. között csatlakozz te is ahhoz a több ezer nőhöz, édesanyához, nagymamához, akik egész októberben imádkozzák a rózsafüzért 20 olyan szándékra, melyek alapjaiban érintik a te életedet is! Az online lelkigyakorlatra itt tudsz regisztrálni, szeptember 30-ig.
 7. Az atyák szeretnék megismerni templomunk híveit, családjait, ezért szeretettel fogadnak családlátogatási meghívásokat. Jelentkezni a plebania@szentmihaly.hu-n lehet.
 8. Előző héten 190 000 Ft perselypénz és 99 000 Ft adomány gyűlt össze. Köszönjük a hívek támogatását!
 9. Ürge-Vorsatz Diána, Csókay András, Pindroch Csaba. Három ember, három visszaemlékező interjú a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszusra. A beszélgetések az Új Ember legfrissebb számában olvashatóak.
 10. A héten hétfőn Páli Szent Vince áldozópapot, szerdán Szent Mihály, Szent Gábor és Szent Rafael főangyalokat, csütörtökön Szent Jeromos áldozópap és egyháztanítót, pénteken a Lisieux-i Szent Teréz szűz és egyháztanítót, szombaton a Szent Őrzőangyalokat ünnepli liturgiájában az Anyaszentegyház.
 11. Isten éltesse születésnapja alkalmából   Jánosi Andrást, Korán-Haszonics Editet, Lipthay Rékát és Kristófot, Rudinszky Adriennt, Tajti Petrát, Szick Zoltánt és András atyát!

 

 


© 2021 Angyalföldi Szent Mihály Plébánia     Adatkezelési tájékoztató