Nagyboldogasszony vasárnapja

2021. 08. 15.
  1. Sikeresen lezajlott Plébániánk Nagytábora, Máriapócson. Köszönjük a szervezőknek a lelki feltöltődésben gazdag élményeket.
  2. Augusztus 20-án az esti szentmise helyett délelőtt 11 órakor tartunk szentmisét.
  3. Jövő vasárnap a 11 órás szentmisén Kedves Kartársak és Főnix zenekar gitáros kísérettel a Szent Mihály misét játszák.
  4. "Építsük fel, csináljuk meg együtt, fogjunk össze, legyünk a közösség aktív tagjai"- ahogy a táborban is megtanultuk. Így a Baba-mama klub arra buzdítja plébániánk híveit, hogy minél többen jelentkezzenek templomunk heti takarítására, illetve a szeptember 4-i nagytakarításra. Ha csak alkalmanként tudsz jönni, vagy havonta egyszer van időd, ne habozz, hanem jelentkezz. Itt a helyed közöttünk. Jelentkezés: takaritas@szentmihaly.hu"
  5. Előző héten 120 500 Ft perselypénz gyűlt össze. Köszönjük a hívek támogatását!
  6. Görögkatolikus papnövendékek kezdeményezésére huszonnégy évvel ezelőtt indult a Szent Damján-tábor, ahol önkéntes segítők foglalkoznak értelmi sérült fiatalokkal, melyről az Új Ember legfrissebb számában olvasható riport.
  7. A héten csütörtökön Szent Bernát apát és egyháztanítót, pénteken Szent István királyt, Magyarország fővédőszentjét, vasárnap Szent X. Piusz pápát ünnepli liturgiájában az Anyaszentegyház.
  8. Isten éltesse Lacza Zsoltot születésnapja alkalmából.

© 2021 Angyalföldi Szent Mihály Plébánia     Adatkezelési tájékoztató