Hírlevél - Virágvasárnap

2022. 04. 09.

Hírlevél - Virágvasárnap

Szeretettel hirdetjük a kedves Testvéreknek, hogy 

  1. Előző héten 243 000 Ft perselypénz és 61 000 Ft adomány gyűlt össze, amelyet a Szentföld javára továbbítottunk. Köszönjük a hívek támogatását!
  2. A nagyheti szertartásrend a kihelyezett plakátokon, szórólapokon és a weboldalon is olvasható. A jövő hét keddi bibliaóra elmarad.
  3. Április 13-án, nagyszerdán 18 órakor Széder vacsorát tartunk a plébánián. Aki szeretne részt venni, jelentkezzen Virágvasárnapig, ma estig a sekrestyében név és telefonszám megadásával.
  4. Nagypéntek szigorú böjti nap, a 18-60 év közötti híveknek tilos a húsfogyasztás, háromszor szabad étkezni és egyszer jóllakni.
  5. Amint már jeleztük, Plébániánk április 29. és május 1. között hétvégi lelkigyakorlatot szervez Leányfalun, Pál Ferenc és Mazgon Gábor atyák vezetésével. A felnőtt-programok alatt külön gyermekvigyázást biztosítunk. Jelentkezni a plébánia honlapján és a sekrestyében lehet.
  6. Április 23-án, szombaton, Bíró Miklós kántorunk Szent Adalbert díjat kap Esztergomban. Az eseményre közös vonatos zarándoklatot szervezünk, melyre a sekrestyében lehet jelentkezni. Az út ára 7 és 65 éves kor között 2000 Ft.
  7. Felhívjuk a kedves Testvérek figyelmét, hogy lehetőleg a húsvéti gyónást ne halasszák az ünnepre, hanem már előtte végezzék el.
  8. Ministránsok jelentkezését várjuk a nagyböjti liturgiákra, jelentkezni a sekrestyében, az irodában vagy emailben lehet. Próbák időpontjai: nagycsütörtök 17.00, nagypéntek és nagyszombat 10.00.
  9. Az Új Ember Mértékadó kulturális mellékletben interjú olvasható Bíró Miklóssal, a templomunk emeritus kántorával, akit szolgálatáért Erdő Péter bíboros Szent Adalbert-díjban részesít.
  10. Isten éltesse születésnapja alkalmából Blaskovics GyörgyötZuggó Zsoltot, valamint névnapja alkalmából Daubner Tibort, Sárközi Zsoltot és Zuggó Zsol

© 2021 Angyalföldi Szent Mihály Plébánia     Adatkezelési tájékoztató