Hírlevél - Urunk megkeresztelkedése - 2023. január 8.

2023. 01. 07.

Hírlevél - Urunk megkeresztelkedése - 2023. január 8.

Szeretettel hirdetjük a kedves Testvéreknek, hogy 

 1. Előző héten 271 000 Ft perselypénz és 112 000 Ft adomány gyűlt össze. Köszönjük a Testvérek támogatását!
 2. Januártól a hétköznap reggeli szentmiséket újra a sekrestyében tartjuk.
 3. Szeretettel várjuk a csatlakozni vágyókat felnőtt hittanra. A félév első alkalma január 10-én 18:00 órakor kezdődik, a Rokolya utcai plébánián. A bibliaóra január 17-én, kedden folytatódik.
 4. 30-as hittanos közösség január 30-ig várja az újonnan csatlakozni vágyókat. A félév első alkalma 2023. január 9-én lesz 18:00 órai kezdettel a plébánia közösségi termében. A részvételi szándékot jelezni, valamint érdeklődni a program@szentmihaly.hu email címen lehet.
 5. Sok szeretettel várja a Baba-mama klub január 12-én 10 órakor a babákat és mamákat, kismamákat, érdeklődőket a plébánia hittantermébe. Folytatódik Kuzmányi István "Anyák a Bibliában" című előadássorozata, ezúttal Eszter könyvét beszéljük át. Kérjük, az alkalomra olvassátok el ezt.
 6. Társasklub alkalmat 2023. januárjában kivételesen kétszer is megtartjuk. Január 14-én és 28-án is szeretettel várunk mindenkit, minden korosztályból egy kis társasjátékra, beszélgetésre, 16 óra és 21 között.
 7. Vigyázó Miklós atya halálának 10. évfordulója alkalmából január 21-én 18 órakor lesz a templomunkban emlékmise Palánki Ferenc debrecen-nyíregyházi megyéspüspök celebrálásával. Egyúttal hirdetjük, hogy erre a napra tervezett filmklub elmarad.
 8. Február 11-én rendezzük a Rokolya utcai és az angyalföldi Szent Mihály plébániák közös farsangját. Az esemény megszervezéséhez minden korosztályból szívesen fogadunk jelentkezőket.
 9. Előre jelezzük, hogy az idei plébániai lelkigyakorlat február 24-26. (péntek-vasárnap) között kerül megrendezésre Leányfalun. A Pál Ferenc és Monostori László atyák által vezetett lelki hétvége részleteit és a jelentkezéssel kapcsolatos tudnivalókat nemsokára hirdetjük.
 10. Sajnos rendkívüli felújításra van szükség templomunkban. Hogy a beázások ne okozzanak nagyobb kárt, a  felújítást minél hamarabb meg kell kezdeni, ennek költsége 2 000 000 forint. Ehhez kérjük a kedves Testvérek támogatását. Az adományokat előre is nagyon köszönjük!
 11. Az Új Ember lapszámában visszatekintenek XVI. Benedek életére, szolgálatára. Többek között Erdő Péter bíboros és Veres András püspök búcsúzó írását közlik; olvasható az emeritus pápa lelki végrendelete és utolsó szavai.
 12. Isten éltesse születésnapja alkalmából Weszely Jánost és Weszely Nimródot!

© 2021 Angyalföldi Szent Mihály Plébánia     Adatkezelési tájékoztató