Hírlevél - Úrnapja

2022. 06. 18.

Hírlevél - Úrnapja

Szeretettel hirdetjük a kedves Testvéreknek, hogy 

  1. Előző héten 152 000 Ft perselypénz és 57 000 Ft adomány gyűlt össze. Köszönjük a hívek támogatását.
  2. Jövő pénteken - a hónap utolsó péntekjén - ismét este 9 óráig lesz szentségimádás a templomban.
  3. A héten már a nyári miserend van életben: a hétköznapi misék változatlan időben, vasárnap pedig reggel 7, délelőtt 11 és este 18 órakor vannak a szentmisék.
  4. Hétfőn indul plébániánk napközis, kirándulós tábora - Kuzmányi István diakónus a gyermekeket 8 órára várja a plébániára, a Vigyázó Miklós Közösségi Terembe.
  5. Társasklub következő alkalma június 25-én 17 órától kezdődik, és tart este 10 óráig. Csatlakozni bármikor lehet. Ha játszanál, beszélgetnél, kikapcsolódnál egy kicsit, itt a helyed, elvégre itt a nyár, és a jó társaság, feltöltődés szükséges.
  6. A nagy sikerre való tekintettel idén nyáron is megtartjuk egész hetes - élményekben gazdag - robotika táborunkat, iskolás korú gyermekek részére! Jelentkezési lap itt található.
  7. Továbbra is tart "Hívj meg egy családot ebédre" programunk, melynek keretében rászoruló családok számára juttatunk el melegétel adományt. Kérjük támogassátok szolgálatainkat! Egy ebéd ára egy családnak 2000 forint.
  8. Erdő Péter bíboros június 25-én ünnepli 70. születésnapját, mely alkalomból az Új Ember legfrissebb lapszámában interjú olvasható főpásztorunkkal.
  9. A héten kedden Gonzága Szent Alajos szerzetest, szombaton a Boldogságos Szűz Mária Szeplőtelen Szívét ünnepli liturgiájában az Anyaszentegyház.

 


© 2021 Angyalföldi Szent Mihály Plébánia     Adatkezelési tájékoztató