Hírlevél - Szűz Mária, Isten anyja

2022. 12. 31.

Hírlevél - Szűz Mária, Isten anyja

Szeretettel hirdetjük a kedves Testvéreknek, hogy 

 1. Előző héten 447 000 Ft perselypénz és 48 000 Ft adomány gyűlt össze. Köszönjük a Testvérek támogatását!
 2. Januártól a hétköznap reggeli szentmiséket újra a sekrestyében tartjuk.
 3. XVI. Benedek emeritus pápa december 31-én reggel 9:34-kor elhunyt a vatikáni Mater Ecclesiae-kolostorban.
 4. Köszönjünk a plébániai Karitász munkatársainak és az Apák Férfiak imakörének a Kárpátaljára gyűjtött adományok rendszerezését és csomagolását.
 5. A héten elsőcsütörtök, az esti szentmisét azokért a magzatokért ajánljuk fel, akiket az abortusz veszélye fenyeget, továbbá a szentmise után dicsőítő szentségimádást tartunk.
 6. A héten elsőszombat, az esti szentmisét követően ünnepélyesen imádkozzuk a Rózsafüzért.
 7. A felnőtt hittan január 10-én, kedden indul újra, a bibliaóra január 17-én, kedden folytatódik. Filmklub legközelebb január 21-én, szombaton lesz.
 8. A 30-as hittanos közösség január 30-ig várja az újonnan csatlakozni vágyókat. A félév első alkalma 2023. január 9-én lesz 18:00 órai kezdettel a plébánia közösségi termében. A részvételi szándékot jelezni, valamint érdeklődni a plebania@szentmihaly.hu email címen lehet.
 9.  Sajnos rendkívüli felújításra van szükség templomunkban, a tetősíkok illesztésénél elöregedett a lemez. A felújítást minél hamarabb meg kell kezdeni, ennek költsége 2 000 000 forint. Ehhez kérjük a kedves Testvérek támogatását. Adományokat készpénzben a sekrestyében és az irodában, utalással pedig a 11784009-22237972 számlaszámon lehet adni. Előre is nagyon köszönjük!
 10. Az Új Ember újévi lapszámában beszélgetés olvasható Gorove Lászlóval és feleségével, Krisztával, akik harminc esztendeje készítenek fel jegyeseket a házasságra, illetve kísérnek házasokat. Az interjúban szolgálatukról és az emberi kapcsolatok nehézségeiről, örömeiről is szó esik.
 11. A héten pénteken Urunk megjelenésének, Vízkeresztnek, vasárnap Urunk megkeresztelkedésének ünnepe van. Vízkereszt ünnepe parancsolt ünnep, este 6 órakor lesz szentmise.
 12. Isten éltesse születésnapja alkalmából Varga Norbert atyátSzalacsi Brigittát és Szegleti Katalint

Bízzuk Újra Életünket Krisztusra!


© 2021 Angyalföldi Szent Mihály Plébánia     Adatkezelési tájékoztató