Hírlevél - Szentháromság vasárnapja

2022. 06. 11.

Hírlevél - Szentháromság vasárnapja

Szeretettel hirdetjük a kedves Testvéreknek, hogy 

 1. Előző héten 293 000 Ft perselypénz és 54 000 Ft adomány gyűlt össze. Köszönjük a hívek támogatását.
 2. Jövő vasárnap, Úrnapján a délelőtti szentmise 10 órakor kezdődik. A mise után körmenet lesz.
 3. A héten életbe lép a nyári miserend a következők szerint: a hétköznapi misék változatlan időben lesznek, a vasárnapi pedig reggel 7, délelőtt 11 és este 18 órakor.
 4. Továbbra is tart "Hívj meg egy családot ebédre" programunk, melynek keretében múlt hét vasárnap Karitász csoportunk ismét 40 hajléktalan embert látott vendégül egy tál meleg ételre. Köszönjük az anyagi és személyes segítségeteket! Kérjük támogassátok továbbra is a szolgálatainkat! Egy ebéd ára egy családnak 2000 forint.
 5. Plébániai napközis tábort tartunk gyerekeknek június 20-25. között. A tábor idején minden nap kirándulni megyünk a budai, pilisi és a visegrádi hegységbe. A tábor díja: 7.000.- Ft/fő. Jelentkezni Kuzmányi István diakónusnál lehet. További információk a weboldalon találhatók.
 6. Úrnapján, június 19-én hazai ismert zenekarok közreműködésével első alkalommal rendezik meg a Dicsőítő Sziget keresztény zenei fesztivált Szigetmonostoron. Reggel 10.00 órakor Csókay András tart előadást. Az ünnepi szentmisén az idén 75 éves Sillye Jenő vezeti az énekeket. A délután kettőtől kezdődő koncertekre a belépés díjtalan. A rendezvény fővédnöke Erdő Péter bíboros úr, Herczegh Anita asszony és Palánki Ferenc püspök. További információt a dicsoitosziget.hu oldalon találhatunk.
 7. Az Angyalföldi Karitász lelki segítő csoportja szeretettel hív: ha nem tudsz eligazodni a mindennapok nehézségei között, ha szeretnéd jobban megérteni a benned zajló lelki folyamatokat, vagy ha arra vágysz, hogy valaki meghallgasson. Képzett szakemberek várják jelentkezésed a sekrestyében kihelyezett jelentkezési lapon, illetve az angyalfoldisegitok@gmail.com email címen.
 8. A társasklub következő alkalma június 25-én 17:00-kor kezdődik, és 22:00-ig tart. Csatlakozni bármikor lehet. Ha játszanál, beszélgetnél, kikapcsolódnál egy kicsit, itt a helyed, elvégre itt a nyár, és a jó társaság, feltöltődés szükséges.
 9. Az Új Ember legfrissebb számában Fazakas Márton csornai premontrei apáttal ismerkedhetünk meg kicsit másképp - a főzésről és a Csorna melletti gazdaságról kérdezték.
 10. A héten hétfőn Páduai Szent Antal áldozópap és egyháztanítót, csütörtökön Árpád-házi Boldog Jolán szerzetesnőt, vasárnap Úrnapját ünnepli liturgiájában az Anyaszentegyház.
 11. Isten éltesse születésnapja alkalmából Malomsoki Klárát, Császár Andreát és Klemencsics Istvánt!

© 2021 Angyalföldi Szent Mihály Plébánia     Adatkezelési tájékoztató