Hírlevél - Szent Család vasárnapja

2021. 12. 24.

Hírlevél - Szent Család vasárnapja

Szeretettel hirdetjük a kedves Testvéreknek, hogy:

  1. Előző héten 252 000 Ft perselypénz és 268 000 Ft adomány gyűlt össze. Köszönjük a hívek támogatását!
  2. Most vasárnap Szent Család vasárnapja van. A 9-es szentmise végén megáldjuk a családokat.
  3. Szerdán kiszállítottuk az összegyűjtött játékokat, a gyerekek nagyon örültek nekik. Hálásan köszönünk minden adományt!
  4. A héten kedden és szerdán Igeliturgia lesz templomunkban.
  5. December 31-én, pénteken, 18 órakor év végi hálaadó szentmise lesz templomunkban.
  6. Január 1-én, szombaton ünnepi miserend lesz, így reggel 9, 11 és este 6 órakor lesznek szentmisék. Az esti szentmise után első szombati rózsafüzért mondunk. Ez a nap parancsolt ünnep!
  7. Templomunk tetőszerkezetének felújítása beázások miatt aktuálissá vált, erre kaptunk egy nagyobb összeget az egyházmegyétől, de a plébániának önrészt is kell vállalnia. Ehhez kérjük a Testvérek támogatását, ebből a célból létrehoztunk egy külön alszámlát. A számlaszám megtalálható a szokásos helyeken: honlapon és a Facebook oldalon. Természetesen a sekrestyében és a plébániai irodában is be lehet fizetni személyesen a támogatásokat. (Számlaszám a tetőszerkezet felújításához:  11784009-22237972)
  8. A héten hétfőn Szent János apostolt és evangelistát, kedden az Aprószenteket, szombaton Szűz Máriát, Isten anyját ünnepli liturgiájában az Anyaszentegyház.
  9. Isten éltesse születésnapja alkalmából Varga Norbert atyát és Daubner-Birkás Biankát, valamint névnapja alkalmából Kuzmányi István diakónus atyát.

© 2021 Angyalföldi Szent Mihály Plébánia     Adatkezelési tájékoztató