Hírlevél - Pünkösdvasárnap

2022. 06. 04.

Hírlevél - Pünkösdvasárnap

Szeretettel hirdetjük a kedves Testvéreknek, hogy 

 1. Előző héten 203 000 Ft perselypénz és 75 000 Ft adomány gyűlt össze. Köszönjük a hívek támogatását.
 2. Pünkösdhétfőn hétköznapi rend szerint, reggel 6.45-kor lesz szentmise. Aznap Máriaremetén újra lesz főegyházmegyei "Karizmák ünnepe", a részvételre mindenkit szeretettel buzdítunk. Részletes program plakáton olvasható.
 3. Június 9-én 10 órakor tartjuk az évzáró Baba-mama klubot, az alkalmat szentmisével kötjük össze. A mise a sekrestyében lesz.
 4. Június 12-én 9 órakor lesz a következő ovis mise, melyre játékokkal, oltár elé készített szőnyeggel várjuk a 0-6 éves korosztályt.
 5. Június 12-én a 9 órai szentmisében Te deumot tartunk. A mise után megáldjuk a motorokat, kerékpárokat, személyautókat, rollereket. Az ezt követő vasárnap pedig áttérünk a nyári miserendre.
 6. Nyugdíjas klub szervezésében június 11-én, szombaton, 15 órai kezdettel a plébánia Vigyázó Miklós Közösségi Termében levetítjük a DON BOSCO A szeretet küldetése  című film első részét. Előzetesen jelezzük, hogy a második rész vetítésére június 18-án kerül sor. A vetítésre szeretettel várjuk az érdeklődő testvéreket.
 7. Az idei családos tábor július 28-31. között lesz Szombathelyen. Jelentkezni személyesen lehet Kuzmányi Istvánnál vagy Baranyai Enikőnél. A részletes program elérhető a kihelyezett plakáton, valamint a Facebookon és a weboldalon.
 8. Plébániai napközis tábort tartunk gyerekeknek június 20-25. között. A tábor idején minden nap kirándulni megyünk a budai, pilisi és a visegrádi hegységbe. A tábor díja: 7.000.- Ft/fő. Jelentkezni Kuzmányi István diakónusnál lehet. További információk a weboldalon találhatók.
 9. Egyalkalmas jegyesoktatás lesz a plébánián június 18-án, szombaton, 9-14 óráig András atya vezetésével. Jelentkezni a plébánia email címén lehet.
 10. Az orosz–ukrán háború kitörése óta ukrajnai gyerekek tanulnak Budapesten a Patrona Hungariae Katolikus Iskolaközpontban. Hogyan tudott befogadni az iskola ukrán és orosz nyelvű diákokat? Mit adnak és mit kapnak itt a vendégek és a vendéglátók? Az Új Ember legfrissebb lapszámában mutatják be az iskolai befogadást.
 11. A héten hétfőn Boldogságos Szűz Máriát az Egyház Anyját, csütörtökön Mi Urunk Jézus Krisztus az örök Főpapot, szombaton Szent Barnabás apostolt, vasárnap Szentháromság vasárnapját ünnepli liturgiájában az Anyaszentegyház.
 12. Isten éltesse születésnapja alkalmából Blaskovics Emmát, Kovács Jánosnét és Horgos Tímeát!

© 2021 Angyalföldi Szent Mihály Plébánia     Adatkezelési tájékoztató