Hírlevél - Nagyböjt 4. vasárnapja

2023. 03. 19.

Hírlevél - Nagyböjt 4. vasárnapja

Szeretettel hirdetjük a kedves Testvéreknek, hogy 

  1. Előző héten 184 000 Ft perselypénz és 44 000 Ft adomány gyűlt össze. Köszönjük a Testvérek támogatását!
  2. A nagyböjti időszakban péntekenként este negyed 6-tól keresztutat járunk, ezen a héten (márc. 24-én) a Nyugdíjas Klub tagjainak előimádkozásával.
  3. Segítsünk együtt! Tartós élelmiszert gyűjtünk a környéken élő, rászoruló családoknak a Karitász önkénteseinek segítségével március 31-ig. Az adományokat a sekrestyébe várjuk, és előre is nagyon köszönjük!
  4. Március 30-án, 31-én és április 1-jén nagyböjti triduum lesz az esti szentmisék keretében, egyházmegyénk új segédpüspöke, Martos Levente Balázs vezetésével.
  5. Megnyíltak a jelentkezés csatornái a pápalátogatás programjaira: szeretettel biztatjuk a 14 és 25 év közötti fiatalokat, hogy regisztráljanak a pápával való találkozásra (április 29. szombat du. 16.30, Papp László Aréna), akár személyesen a sekrestyében, akár ezen a linken: https://forms.gle/yBazLJYNACEjzM2E7.
  6. Régi hagyomány az egyházban, hogy azokat, akik nem tudnak eljönni a templomba, elsőpéntekenként felkeresi egy atya, és így gyónhatnak-áldozhatnak. Szeretettel invitáljuk a Testvéreket, hogy akinek ilyen igénye-kérése van, bátran jelezze, akár személyesen, akár e-mailban Válóczy József atyának.
  7. Ha szeretnél egy vidám, lelkes közösség tagja lenni, templomunk takarításában közreműködni, akkor várjuk jelentkezésedet a takaritas@szentmihaly.hu -n valamelyik szombati templomtakarításra, 9 és 11 óra között! Ha havonta, vagy kéthavonta csupán egyszer van lehetőséged csatlakozni hozzánk, az  is nagy segítséget jelent kis csapatunknak. Gyere, várunk nagy szeretettel!
  8. Az Új Ember legfrissebb számában Komáromi Előd OFM az esztergomi Temesvári Pelbárt Ferences Gimnázium és Kollégium prefektusával beszélgettek az örömről, amely végigkíséri az életét családjától kezdve a szerzetesi életén át a prefektusi szolgálatáig.
  9. Isten éltesse születésnapja alkalmából Kalász Pannit, valamint névnapja alkalmából Válóczy József atyát!

© 2021 Angyalföldi Szent Mihály Plébánia     Adatkezelési tájékoztató