Hírlevél - Krisztus Király vasárnapja

2021. 11. 20.

Hírlevél - Krisztus Király vasárnapja

Szeretettel hirdetjük a kedves Testvéreknek, hogy 

  1. Előző héten 168 000 Ft perselypénz és 70 000 Ft adomány gyűlt össze. Köszönjük a hívek támogatását! A most vasárnapi gyűjtés a Karitász javára történik!
  2. November 27-én, szombaton este ismét filmklubot szervezünk Józsi atyával. Kezdés 19 órakor.
  3. Szeretettel várjuk a gyerekek jelentkezését a májusi elsőáldozásra. Azok jelentkezhetnek, akik legalább 3. osztályosok, legalább 2 éve tanulnak hittant és részt vesznek a vasárnapi szentmiséken. Jelentkezni a sekrestyében lévő jelentkezési lapon vagy a plébánia e-mail címén lehet a gyermek nevének, osztályának, szülő e-mail címének megadásával november végéig. A felkészítő hittanórák hétfőnként 16.45-17.30-ig lesznek, várhatóan januártól kezdődően. Szentmisenapló a sekrestyében kérhető.
  4. Idén is elindult plébániánkon a segítő beszélgetés szolgálat: szociális munkással, mentálhigiénés szakemberrel és pszichológussal is van lehetőség beszélgetni. Időpont egyeztetés az angyalfoldisegitok@gmail.com email címen.
  5. Tizennégy nyelven beszél, és a világ legkülönbözőbb tájain, Magyarországon kívül tizenhárom másik országban élt már. Két éve Honduras apostoli nunciusa. Pintér Gábor érsekkel készült interjú az Új Emberben olvasható.
  6. A héten hétfőn Szent Cecília szüzet és vértanút, szerdán Dung-Lac Szent András áldozópapot és vértanú társait ünnepli liturgiájában az Anyaszentegyház.
  7. Isten éltesse születésnapja alkalmából Komjáti Kornélt, valamint névnapja alkalmából Dr. Csiszár Katalint, Lukács Katalint, Szegleti Katalint, Blaskovics Emmát és Ujváry-Radics Emmát.

© 2021 Angyalföldi Szent Mihály Plébánia     Adatkezelési tájékoztató