Hírlevél - Karácsony 2. vasárnapja

2022. 01. 02.

Hírlevél - Karácsony 2. vasárnapja

Szeretettel hirdetjük a kedves Testvéreknek, hogy 

  1. Előző héten 464 000 Ft perselypénz és 135 000 Ft adomány gyűlt össze. Köszönjük a hívek támogatását!
  2. Január 6-án, csütörtökön, Vízkereszt napja parancsolt ünnep! Templomunkban 12 órakor, valamint este 18 órakor lesznek szentmisék. Mivel ez a nap egyben első csütörtök, 10 órakor kihelyezzük az Oltáriszentséget és az esti mise után pedig dicsőítő szentségimádás lesz.
  3. Január 17-én, hétfőn 16.45-kor indul az elsőáldozási felkészítő a plébánián.
  4. Templomunk tetőszerkezetének felújítása beázások miatt aktuálissá vált, erre kaptunk egy nagyobb összeget az egyházmegyétől, de a plébániának önrészt is kell vállalnia. Ehhez kérjük a Testvérek támogatását, ebből a célból létrehoztunk egy külön alszámlát. A számlaszám megtalálható a szokásos helyeken: a honlapon és a Facebook oldalon. Természetesen a sekrestyében és a plébániai irodában is be lehet fizetni személyesen a támogatásokat.
  5. Itt az Újév, új elhatározások éve, ha szeretnél önkénteskedni, vár a TAKaritász - nemtől és kortól függetlenül - hívunk a templom takarítására szombat délelőttönként. Akár havi, kéthavi egy alkalommal, ahogy időd engedi. Minden segítő takarító kéz nagy hasznunkra válik. Jelentkezni a takaritas@szentmihaly.hu e-mail címen lehet.
  6. Az Új Ember újévi lapszámábán Nagy Bálint jezsuita szerzetes az élethivatás megtalálásának útjáról, Isten akaratának kereséséről ad iránymutatást.
  7. A héten csütörtökön Urunk megjelenését, Vízkeresztet ünnepli liturgiájában az Anyaszentegyház.
  8. Isten éltesse születésnapja alkalmából Szegleti Katalint, Weszely Jánost és Weszely Nimródot. 

© 2021 Angyalföldi Szent Mihály Plébánia     Adatkezelési tájékoztató