Hírlevél - Húsvét 6. vasárnapja

2022. 05. 21.

Hírlevél - Húsvét 6. vasárnapja

 Szeretettel hirdetjük a kedves Testvéreknek, hogy 

 1. Előző héten 192 000 Ft perselypénz és 82 000 Ft adomány gyűlt össze. Köszönjük a hívek támogatását!
 2. Màjus 26-àn, csütörtökön, 10:00-kor ismèt Baba-mama klubot tartunk. Szeretettel vàrjuk az érdeklődőket egy jò beszèlgetésre, jó idő esetén a templom melletti réten, rossz idő esetén a közösségi teremben leszünk.
 3. Május 28-án, szombaton, az esti misét követően a plébánián ismét filmklubbal várja József atya az érdeklődőket.
 4. Május 29-én elsőáldozást tartunk templomunkban a 9 órás szentmisén.
 5. Az idei családos tábor július 28-31. között lesz Szombathelyen. Jelentkezni személyesen lehet Kuzmányi Istvánnál vagy Baranyai Enikőnél. A részletes program elérhető a kihelyezett plakáton, valamint a Facebookon és a weboldalon.
 6. Egyalkalmas jegyesoktatás lesz a plébánián június 18-án, szombaton, 9-14 óráig András atya vezetésével. Jelentkezni a plébánia email címén lehet.
 7. Májustól kezdődően minden hónap utolsó péntekjén az esti szentmise után, 21 óráig csendes szentségimádás lesz a templomban.
 8. Téged is vàr a Takaritász! A Szent Mihály Takarító Társulat várja azon önkéntesek jelentkezését - nemtől és kortól függetlenül - akik részt vennének a templom takarításában szombat délelőttönként. Már havi egy alkalom vállalása is nagy segítség. Jelentkezni a takaritas@szentmihaly.hu e-mail címen lvagy a hirdetőtáblán kihelyezett papíron lehet. 
 9. A Szentatya május 15-én Charles de Faucauld-t a szentek közé emelte. Az Új Ember legfrissebb lapszámában riportok olvashatók a szentté avatásról.
 10. A héten csütörtökön Néri Szent Fülöp áldozópapot, vasárnap Urunk mennybemenetelét ünnepli liturgiájában at Anyaszentegyház.
 11. Isten éltesse születésnapja alkalmából Illés Krisztinát  és Széles Idikót, valamint névnapja alkalmából Blaskovics Milánt, Lipthay Júliát, Nedeczky Júliát!

© 2021 Angyalföldi Szent Mihály Plébánia     Adatkezelési tájékoztató