Hírlevél - Húsvét 5. vasárnapja

2022. 05. 14.

Hírlevél - Húsvét 5. vasárnapja

Szeretettel hirdetjük a kedves Testvéreknek, hogy 

  1. Előző héten 231 000 Ft perselypénz és 39 000 Ft adomány gyűlt össze. Köszönjük a hívek támogatását!
  2. Május a Szűzanya hónapja, a szentmisék után Litániát imádkozunk.
  3. társasklub következő alkalmára május 21-én kerül sor, 17-22:00 óráig. Csatlakozni bármikor lehet. Ha játszanál, beszélgetnél, kikapcsolódnál egy kicsit, itt a helyed!
  4. Június 4-én, 18 órakor bérmálás lesz templomunkban. Azok jelentkezését várjuk, akik iskolai vagy plébániai hittanra járnak, és akik 14 évesnél idősebbek. A kötelező felkészítő május 29-én, vasárnap 15 órakor lesz. Azok számára, akik még nem járnak hittanra, jövőre hirdetünk felkészítést. Jelentkezni a plébánia email címén lehet.
  5. Egy alkalmas jegyesoktatás lesz a plébánián június 18-án, szombaton, 9-14 óráig András atya vezetésével. Jelentkezni a plébánia email címén lehet.
  6. Az Új Ember legfrissebb számában interjú olvasható Kovalcsik Cirill ezüstmisés ferencessel, aki bő félévnyi kórházi tartózkodás után visszatérhetett a templomba, a szentendrei Ferences Gimnázium katedrájára és az érsekújvári ferences plébánia közösségébe. Amputálni kellett az egyik lábát; most így szolgál, így éli meg a papságát és a tanárságát – műlábbal és igaz szívvel.
  7. Isten éltesse születésnapja alkalmából Kuzmányi Veronikát, Szemetiné Könyves Ilonát és Rusznyák Noémi Annát!

© 2021 Angyalföldi Szent Mihály Plébánia     Adatkezelési tájékoztató