Hírlevél - Húsvét 4. vasárnapja

2022. 05. 07.

Hírlevél - Húsvét 4. vasárnapja

Szeretettel hirdetjük a kedves Testvéreknek, hogy 

  1. Előző héten 184 000 Ft perselypénz és 9 000 Ft adomány gyűlt össze. Köszönjük a hívek támogatását!
  2. Május a Szűzanya hónapja, a szentmisék után Litániát imádkozunk.
  3. Baba-mama klub következő alkalmát màjus 12-én, csütörtökön, 10 órai kezdettel tartjuk. Szeretettel várjuk az érdeklődőket!
  4. Május 15-én, vasárnap 9-kor ismét lesz ovis mise.
  5. A héten vasárnap, mindjárt az este 6-os Szentmise után négy egyszerű zsidó táncot elevenítünk fel Húsvét örömében a Cantate Domino zenekar és Nedeczky Júlia klarinét játéka kíséretével a templomban. Lássuk, hogyan ünnepelhetett eredeti nyelvű szentírási szövegeken és dallamokon az ezeket az ősi lépéseket jól ismerő és megszentelő Jézus és Mária!
  6. társasklub következő alkalma május 21-én 17:00 órakor kezdődik, tart 22:00 óráig. Csatlakozni bármikor lehet. Ha játszanál, beszélgetnél, kikapcsolódnál egy kicsit, itt a helyed.
  7. Két hete debütált nagy sikerrel a 1848-as forradalmat és hősét, Kazinczy Lajos aradi vértanú életét bemutató musical a Madách Színházban. A darabról írt kritika az Új Ember legfrissebb számában olvasható.
  8. Isten éltesse születésnapja alkalmából Kuzmányi IstvántSzőcs Lászlóné Zsuzsát, valamint névnapja alkalmából Komjáti Tamarát, Kuzmányi Sárit!

© 2021 Angyalföldi Szent Mihály Plébánia     Adatkezelési tájékoztató