Hírlevél - Húsvét 3. vasárnapja

2022. 04. 30.

Hírlevél - Húsvét 3. vasárnapja

Szeretettel hirdetjük a kedves Testvéreknek, hogy

  1. Előző héten 176 000 Ft perselypénz és 48 000 Ft adomány gyűlt össze. Köszönjük a hívek támogatását!
  2. Május a Szűzanya hónapja, a Rózsfüzér-imádság után a reggeli szentmiséket követően és az esti szentmisék előtt Litániát imádkozunk.
  3. A héten elsőcsütörtök, az Oltáriszentséget reggel 10 órától 12 óráig kihelyezzük a templomban, délben Szent Mihály-imaóra és engesztelő szentmise lesz. Az esti szentmisét azokért a magzatokért mutatjuk be, akiket az abortusz veszélye fenyeget, továbbá az esti szentmise után dicsőítő szentségimádást tartunk.
  4. A héten elsőszombat, az esti szentmisét követően ünnepélyesen imádkozzuk a Rózsafüzért a templomban.
  5. Jövő vasárnap, május 8-án, az este 6-os Szentmise után újra felpezsdülnek az Örömtáncok a Cantate Domino zenekar kíséretében -ezúttal Húsvéti ujjongással- a templomban. Ünnepeljünk együtt tovább egy negyed órácskával!
  6. Előre jelezzük, hogy a plébániai családos tábor az idei évben július 28-31. között kerül megszervezésre Szombathelyen. Részletekkel hamarosan jelentkezünk.
  7. Az esztergomi bazilika felújítási munkái 2019-ben kezdődtek. Jelenleg a kupola belsőt és külsőt restaurálják - az izgalmas és kihívásokkal teli állványzati és restaurátori munkákat mutatja be az Új Ember helyszíni riportja.
  8. A héten hétfőn Szent Atanáz püspök és egyháztanítót, kedden Szent Fülöp és Szent Jakab apostolokat ünnepli liturgiájában az Anyaszentegyház.
  9. Szeretettel köszöntjük az édesanyákat, nagymamákat, keresztanyákat Anyák napja alkalmából!
  10. Isten éltesse születésnapja alkalmából Weszely BalázstGábriel Grétát és Gábriel Gergelyt, valamint névnapja alkalmából Weszely Nimródot!

© 2021 Angyalföldi Szent Mihály Plébánia     Adatkezelési tájékoztató