Hírlevél - Évközi 5. vasárnap

2023. 02. 04.

Hírlevél - Évközi 5. vasárnap

Szeretettel hirdetjük a kedves Testvéreknek, hogy 

 1. Előző héten 145 000 Ft perselypénz és 65 000 Ft adomány gyűlt össze. Köszönjük a Testvérek támogatását!
 2. A házaspárokat, a nekik szentelt hét kezdetén, jövő vasárnap, február 12-én a 9 órai szentmisén ünnepélyes áldásban részesítjük.
 3. Február 12-én, a 11 órás szentmise végén szolgáltatjuk ki a betegek szentségét. Kérjük, aki szeretné felvenni, addig végezze el a szentgyónását. A szentséget a hatvan év felettiek, illetve a súlyos betegségben szenvedők vehetik fel.
 4. Templomunk orgonája meghibásodott; húsvét közelsége miatt azonnal fel kell újítanunk. A munkálatok március 31-én fejeződnek be, a felújítás összesen 2 millió forintba kerül, melynek felét közösségünk egyik tagja nagyvonalúan kifizette, de kérjük a Testvéreket, ha van lehetőségük, támogassák a felújítást.
 5. február 11-én, szombaton 16 órakor plébániai farsangi bál lesz a Rokolya utcai plébánia közösségi termében. A farsang tombolájához a sekrestyében és a plébánián várunk önkéntes felajánlásokat, apró, de még használható tárgyakat, melyek a kisorsoláskor örömet és derűt szereznek a nyerteseknek.
 6. Az egyetemista hittan első idei alkalma február 17-én 19:00 órakor lesz. Új jelentkezők február 24-én és március 3-án tudnak csatlakozni. Jelentkezni Farkas Rékánál, valamint a program@szentmihaly.hu címen lehet.
 7. Az idei plébániai lelkigyakorlat február 24 és 26-a között kerül megrendezésre Leányfalun, melynek  részletei a plébánia honlapján és a hirdetőtáblán megtalálhatók. Jelentkezni a spiritualis2023@gmail.com címen és a plébánia honlapján lehet. Mindenkit szeretettel várunk!
 8. Akik otthonukat meg szeretnék szenteltetni, Józsi atyával vagy Norbi atyával vegyék fel a kapcsolatot.
 9. Idén elsőáldozás május 28-án a Babér utcai-, 21-én pedig a Rokolya utcai templomban lesz. A felkészítést vasárnaponként tartjuk. A Babérban április 23-án a 9-es mise után, a Rokolyában április 16-án a 10-es mise után indul. Jelentkezni a sekrestyében, az irodán vagy a plébánia e-mail címén lehet.
 10. Varga Norbi atya vezetésével augusztus 11. és 16. között zarándoklatot hirdetünk Fatimába, Portugáliába. Részletes program a sekrestyében és az irodán érhető el. Bővebb információ és jelentkezés Kuzmányi István diakónusnál.
 11. Felhívjuk a kedves Testvérek figyelmét, hogy a plébánia számlaszámai módosultak. Az új számlaszámok a weboldalon megtalálhatóak. Kérjük, ne a régi számlára utalják adományaikat és egyéb befizetéseiket. Az új sárga csekkek készülnek, a régi csekkek február hónapban használhatóak még befizetésre.
 12. Az egyházi Yettel flotta kezelését az egyházmegye központosítja, így a kapcsolattartó is egy ottani munkatárs lesz. Erről hamarosan sms-ben értesítést fognak kapni a testvérek.
 13. Az Új Ember legfrissebb számában a megszentelt élet napja apropóján interjú olvasható Fehérváry Jákó bencés szerzetessel, aki 25 éve tett örökfogadalmat.
 14. Isten éltesse születésnapja alkalmából Karas Emmát, valamint névnapja alkalmából Szickné Ágotát.

© 2021 Angyalföldi Szent Mihály Plébánia     Adatkezelési tájékoztató