Hírlevél - Évközi 4. vasárnap

2023. 01. 28.

Hírlevél - Évközi 4. vasárnap

Szeretettel hirdetjük a kedves Testvéreknek, hogy 

 1. Előző héten 156 000 Ft perselypénz és 25 000 Ft adomány gyűlt össze. Köszönjük a Testvérek támogatását!
 2. Sok szeretettel várja a baba-mama klub február 2-án 10 órakor az érdeklődőket a plébánia közösségi termébe. Folytatódik Kuzmányi István "Anyák a Bibliában" című előadássorozata. Ezúttal Judit könyvét beszéljük át. Kérjük, olvassátok el ezt.
 3.  A héten elsőcsütörtök, az esti szentmisét azokért a magzatokért ajánljuk fel, akiket az abortusz veszélye fenyeget, továbbá a szentmise után dicsőítő szentségimádást tartunk.
 4. Csütörtök egyben Gyertyaszentelő Boldogasszony ünnepe is, az esti szentmisén gyertyát szentelünk. Várunk mindenkit szeretettel! Aki nem tud eljönni aznap, annak vasárnap is szívesen megszenteljük a gyertyáit.
 5.  Pénteken Szent Balázs ünnepe van, az esti szentmisén Balázs áldásban részesítjük a híveket. Ha valaki nem tud eljönni aznap, vasárnap minden szentmise végén nyílik lehetőség Balázs áldásban részesülni.
 6. A héten elsőszombat, az esti szentmisét követően ünnepélyesen imádkozzuk a Rózsafüzért.
 7. Február 12-én, a 11 órás szentmise végén fogjuk kiszolgáltatni közösségünkben a betegek szentségét ünnepélyesen, aki szeretné felvenni, addig végezze el a szentgyónását. A szentséget a hatvan év felettiek, illetve a súlyos betegségben szenvedők vehetik fel.
 8.  Az egyetemista hittan első idei alkalma február 17-én 19:00 órakor lesz. Új jelentkezők február 24-én, valamint március 3-án tudnak csatlakozni. Jelentkezni Farkas Rékánál, valamint a program@szentmihaly.hu címen lehet.
 9. A február 11-i farsang tombolájához a sekrestyében és a plébánián várunk önkéntes felajánlásokat, apró, de még használható tárgyakat, melyek a kisorsoláskor örömet és derűt szereznek a nyerteseknek.
 10. Eljött a lakás- és házszentelések ideje. Akik otthonukat meg szeretnék szenteltetni, Józsi atyával vagy Norbi atyával vegyék fel a kapcsolatot.
 11. Idén elsőáldozás május 28-án a Babér utcai-, 21-én pedig a Rokolya utcai templomban lesz. A felkészítést vasárnaponként tartjuk. A Babérban április 23-án a 9-es mise után, a Rokolyában április 16-án a 10-es mise után fog indulni. Jelentkezni a sekrestyében, az irodán vagy a plébánia e-mail címén lehet.
 12. Az egyházi Yettel flotta kezelését az egyházmegye központosítja, így a kapcsolattartó is egy ottani munkatárs lesz. Erről hamarosan sms-ben értesítést fognak kapni a testvérek.
 13. A jövő héten, szerdától vasárnapig Gerhes Bence papnövendék teljesít nálunk gyakorlatot. Fogadjuk szeretettel, nyitottsággal és imádkozzunk érte és papi hivatásokért.
 14. Az Új Ember legfrissebb számában interjú olvasható Tokodi László domonkos szerzetessel, aki a pornográfia gyerekekhez, fiatalokhoz is begyűrűző veszélyéről beszél.
 15. Isten éltesse születésnapja alkalmából Földes Péter Miklóst.

© 2021 Angyalföldi Szent Mihály Plébánia     Adatkezelési tájékoztató