Hírlevél - Évközi 33. vasárnap

2022. 11. 12.

Hírlevél - Évközi 33. vasárnap

Szeretettel hirdetjük a kedves Testvéreknek, hogy 

  1. Előző héten 182 000 Ft perselypénz és 82 000 Ft adomány gyűlt össze. Köszönjük a Testvérek támogatását!
  2.  A héten kedden este 6 órakor újra lesz felnőtt hittan a Rokolya utcai plébánián.
  3.  November 19-én, szombaton, este 7 órakor kezdődik a plébánián a következő filmklub. Szeretettel várjuk az érdeklődőket!
  4. November 25-én, pénteken, 18:00 órától adventi koszorúkat készítünk a Rokolya Plébánia közösségi termében. Szeretettel várjuk a testvéreket az alkalomra, melyre jelentkezni a plebania@szentmihaly.hu email címen vagy a sekrestyében kihelyezett lapon lehet november 21-ig. A koszorú díja 3000 Ft /db. Minden hozzávalót rendelkezésre bocsátunk.
  5. Plébániánk lelki segítő csoportja Kikötő néven megújult. Kibővült segítő csapattal, mentálhigiénés szakemberrel, coach-csal és szupervízorral várjuk az érdeklődőket. Elérhetőségünk a honlapon és a hirdetőn kihelyezett plakáton található.
  6. Főnix gitáros énekkar várja az énekelni, zenélni vágyókat, akik szívesen részt vesznek plébániánk életében. Kéthetente kedden este 6-8-ig tart a próba a Rokolya utcai plébánián. Havonta egy gitáros misén szolgálunk a Mária Keresztények Segítsége templomban (Rokolya utca), és egy alkalommal a Szent Mihály templomban (Babér utca). Jelentkezni e-mailben a plebania@szentmihaly.hu címen lehet.
  7. Az első próbát a pásztorjátékra most vasárnap tartjuk 15:30-17:30-ig a templomban. Szeretettel várjuk a jelentkezőket!
  8. Új apostoli nuncius érkezett nyáron Magyarországra. Michael Wallace Banach érsekkel az Új Ember legfrissebb számában olvasható beszélgetés életéről, küldetéséről, Egyházképéről és első hazai tapasztalatairól.
  9. Isten éltesse mindazokat, akik a héten ünneplik születésnapjukat, névnapjukat, vagy házassági évfordulójukat!

© 2021 Angyalföldi Szent Mihály Plébánia     Adatkezelési tájékoztató