Hírlevél - Évközi 33. vasárnap

2021. 11. 13.

Hírlevél - Évközi 33. vasárnap

Szeretettel hirdetjük a kedves Testvéreknek, hogy 

  1. Előző héten 193 000 Ft perselypénz és 81 000 Ft adomány gyűlt össze. Köszönjük a hívek támogatását!
  2. November 18-án 10 órakor ismét Baba-mama klubot tartunk a plébánia közösségi termében. "Mesék a Bibliából a gyerekeknek" - erről fogunk beszélgetni. Szeretettel várjuk az érdeklődő mamákat és babákat!
  3. November 21-én 8:00 órakor lesz a következő ovis mise a templomban. Várjuk sok szeretettel a 0-6 éves korosztályt és szüleiket.
  4. Jövő héten, november 21-én, a 11-es mise keretében köszöntjük kántorunkat, Miklóst. Várunk mindenkit, aki egy közös szentmisével szeretne hálát adni áldozatos szolgálatáért.
  5. Szeretettel várjuk a gyerekek jelentkezését a májusi elsőáldozásra. Azok jelentkezhetnek, akik legalább 3. osztályosok, legalább 2 éve tanulnak hittant és részt vesznek a vasárnapi szentmiséken. Jelentkezni a sekrestyében lévő jelentkezési lapon vagy a plébánia e-mail címén lehet a gyermek nevének, osztályának, szülő e-mail címének megadásával november végéig. A felkészítő hittanórák hétfőnként 16.45-17.30-ig lesznek, várhatóan januártól kezdődően. Szentmisenapló a sekrestyében kérhető.
  6. Idén is elindult plébániánkon a segítő beszélgetés szolgálat: szociális munkással, mentálhigiénés szakemberrel és pszichológussal is van lehetőség beszélgetni. Időpont egyeztetés az angyalfoldisegitok@gmail.com email címen.
  7. Múlt héten vasárnap több mint 50 nélkülöző embertársunkat láttuk vendégül az Angyalföldi Karitász szervezésében. Köszönjük az adományaitokat és az önkéntesek önzetlen szolgálatát! Továbbra is várjuk mindazok jelentkezését, akik szívesen segítenének a szeretetvendégségben! Jelentkezni a sekrestyében lehet elérhetőség megadásával, illetve a honlapon található email címen.
  8. Az Új Ember legfrissebb számában interjú olvasható Ferenczy Rudolffal, közismert nevén Dax-val, a gitáros misék magyarországi elterjedésének egyik főszereplőjével.
  9. A héten pénteken Árpád-házi Szent Erzsébetet ünnepli liturgiájában az Anyaszentegyház.
  10. Isten éltesse születésnapja alkalmából Kalász Nándorné Margitot és Berényi Noémit, valamint házassági évfordulójuk alkalmából Weszely Jánost és Weszely Jánosnét.

© 2021 Angyalföldi Szent Mihály Plébánia     Adatkezelési tájékoztató