Hírlevél - Évközi 32. vasárnap

2022. 11. 06.

Hírlevél - Évközi 32. vasárnap

Szeretettel hirdetjük a kedves Testvéreknek, hogy

  1. Előző héten 449 000 Ft perselypénz és 65 000 Ft adomány gyűlt össze. Köszönjük a Testvérek támogatását!
  2. A héten a bibliaóra kivételesen nem kedden, hanem szerdán 18 órakor lesz a plébánia hittantermében.
  3. November 25-én, pénteken, 18:00 órától adventi koszorúkat készítünk a Rokolya Plébánia közösségi termében. Szeretettel várjuk a testvéreket az alkalomra, melyre jelentkezni a plebania@szentmihaly.hu email címen vagy a sekrestyében kihelyezett lapon lehet november 21-ig. A koszorú 3000 Ft /db. Minden hozzávalót rendelkezésre bocsátunk.
  4. Hamarosan megkezdjük a karácsonyi pásztorjátékra a felkészülést. A próbák vasárnaponként 15:30-17:30 között lesznek a templomban. Az első próba, mely egyben a szereposztó is lesz, november 13-án lesz. Szereplők jelentkezését a sekrestyében elhelyezett jelentkezési lapon várjuk most vasárnapig!
  5. Az Új Ember legfrissebb lapszámában interjú olvasható az aranymisés Blanckenstein Miklóssal, aki a hit továbbadásáról és a közösségépítésről is beszél.
  6. A héten csütörtökön Nagy Szent Leó pápa és egyháztanítót, pénteken Tours-i Szent Márton püspököt, szombaton Szent Jozafát püspök és vértanút ünnepli liturgiájában az Anyaszentegyház.
  7. Isten éltesse születésnapja alkalmából Jós Lajost, Kardos Annát, Komjáti Tamarát, és Kuzmányi Dávidot, aki ma (vasárnap) ünnepli 10. születésnapját!

 


© 2021 Angyalföldi Szent Mihály Plébánia     Adatkezelési tájékoztató