Hírlevél - Évközi 32. vasárnap

2021. 11. 06.

Hírlevél - Évközi 32. vasárnap

Szeretettel hirdetjük a kedves Testvéreknek, hogy 

 1. Előző héten 307 000 Ft perselypénz és 83 000 Ft adomány gyűlt össze. Köszönjük a hívek támogatását!
 2. Az állami előírások szigorodására, valamint számos paptestvér és hívő kérésére való tekintettel Főegyházmegyénkben 2021. november 7-től az alábbi rendelkezések lépnek életbe:
 • A szenteltvíztartókat ürítsük ki, a bejáratoknál helyezzünk ki kézfertőtlenítőket.
 • A szentmisében és más liturgikus cselekmények során mellőzzük a kézfogásokat.
 • Templomainkban és zárt helyiségekben tartott rendezvényeken használjunk maszkot.
 • Áldoztatáskor minden áldoztatónak maszkot kell viselnie és áldoztatás előtt fertőtlenítenie kell a kezét, az áldoztatás csak kézbe történhet.

          Imádkozzunk, hogy a beoltottak számának növekedésével a járvány veszélye végre elmúljon hazánkban.

 1. Megnyitjuk a kápolnát a 9-es misék idejére a kisgyermekesek számára. Várjuk azon szülők jelentkezését, akik segítenének a játékok mise előtti áthozatalában a plébániáról a kápolnába. Jelentkezni a kápolnánál vagy a plebania@szentmihaly.hu email címen.
 2. Hamarosan megkezdjük a karácsonyi pásztorjátékra való felkészülést Dr. Juhász Katalin és Dr. Klemencsics István vezetésével. Jelentkezni a sekrestyében elhelyezett jelentkezési lapon lehet most vasárnapig. A próbák vasárnap délutánonként 15 és 17 óra között lesznek templomunkban. Az első próba, mely egyben a szereposztó is lesz, november 14-én 15:00-kor kezdődik.
 3. November 13-án, szombaton, 15:00 órától adventi koszorúkat  készítünk a plébánia közösségi termében. Szeretettel várjuk a testvéreket az alkalomra,  melyre jelentkezni a plebania@szentmihaly.hu email címen vagy a sekrestyében kihelyezett lapon lehet szerda estig. A koszorú 3000 Ft /db. Minden hozzávalót rendelkezésre bocsátunk.
 4. Szerte a világon alapításának 900. évfordulóját ünnepli a premontrei rend. Ebből az alkalomból Magyarországra látogatott Jos Wouters, a rend generális apátja. Az Egyház időszerű kérdéseiről beszélgetés olvasható vele az Új Ember legfrissebb számában.
 5. A héten kedden A lateráni bazilika felszentelését, szerdán Nagy Szent Leó pápát és egyháztanítót, csütörtökön Tours-i Szent Márton püspököt, pénteken Szent Jozafát püspököt és vértanút ünnepli liturgiájában az Anyaszentegyház.
 6. Isten éltesse születésnapja alkalmából Jós Lajost és Domján Zorkát, aki most csütörtökön ünnepelte 18. születésnapját.

© 2021 Angyalföldi Szent Mihály Plébánia     Adatkezelési tájékoztató