Hírlevél - Évközi 30. vasárnap

2021. 10. 23.

Hírlevél - Évközi 30. vasárnap

Szeretettel hirdetjük a kedves Testvéreknek, hogy 

 1. Előző héten 181 000 Ft perselypénz és 33 000 Ft adomány gyűlt össze. Köszönjük a hívek támogatását!
 2. Az urnatemető október 30. és november 2. között reggel 8 és este 19 óra között lesz nyitva.
 3. Mindenszentek ünnepe parancsolt ünnep. Reggel 10 és este 6 órakor lesz szentmise. Az esti mise után Lucernáriumot végzünk az elhunytakért.
 4. Halottak napján reggel 6.45-kor és este 6-kor lesz szentmise.
 5. Gitárost vagy egyéb hangszeren játszó önkéntest keresünk az ovis misékhez, aki szívesen vállalja havonta egyszer, szükség esetén kétszer a mise zenei kíséretét. A segítséget előre is nagyon köszönjük. Jelentkezni a takaritas@szentmihaly.hu email címen lehet.
 6. Október a rózsafüzér hónapja. A Rózsafüzér Társulat vezetésével minden nap (hétfő-szerda, szombat: szentmisék után, csütörtök-péntek: szentmisék előtt, vasárnap: a reggeli 7-es szentmise után) a templomban rózsafüzért imádkozunk. A társulat egyben tagfelvételt is hirdet. Jelentkezni Norbi atyánál, illetve a sekrestyében lehet, név és telefonszám leadásával.
 7. Ott voltam a pápai gépen - Egy apostoli út belső nézetből címmel most vasárnap délután 4 órától a VMKT-ban Kuzmányi István diakónus vetített élménybeszámolót tart Ferenc pápa budapesti és szlovákiai útjáról.
 8. Október 30-án, szombaton 19 órától indul a Filmklub a plébánia közösségi termében. Józsi atya szeretettel várja az igényes, gondolatébresztő filmek iránt érdeklődőket.
 9. Hamarosan megkezdjük a karácsonyi pásztorjátékra való felkészülést Dr. Juhász Katalin és Dr. Klemencsics István vezetésével. Jelentkezni a sekrestyében elhelyezett jelentkezési lapon lehet november 7. vasárnapig. A próbák vasárnap délutánonként 15 és 17 óra között lesznek templomunkban. Az első próba, mely egyben a szereposztó is lesz, november 14-én 15:00-kor kezdődik.
 10. Áldás volt ez a hét címmel beszélgetés olvasható az Új Emberben Tóth Márton cserkész vezetővel, aki önkéntesként és hírnökként vett részt a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus (NEK) előkészületeiben és logisztikai feladatainak megoldásában.
 11. A héten hétfőn Szent Mór püspököt, csütörtökön Szent Simon és Szent Júdás apostolokat ünnepli liturgiájában az Anyaszentegyház.
 12. Isten éltesse házassági évfordulójuk alkalmából Ujváry-Radics Gabriellát és Tamást, születésnapja alkalmából Ifj. Kalász Nándort és Józsi atyát, névnapja alkalmából Aladics Orsolyát.

© 2021 Angyalföldi Szent Mihály Plébánia     Adatkezelési tájékoztató