Hírlevél - Évközi 3. vasárnap

2023. 01. 21.

Hírlevél - Évközi 3. vasárnap

Szeretettel hirdetjük a kedves Testvéreknek, hogy 

 1. Előző héten 160 000 Ft perselypénz és 35 000 Ft adomány gyűlt össze. Köszönjük a Testvérek támogatását!
 2.  A héten kedden, január 24-én esedékes felnőtt hittan elmarad.
 3. A héten pénteken az esti misét követően 21:00 óráig csendes szentségimádás lesz templomunkban.
 4. Közös társasjátékozásra várjuk az érdeklődőket január 28-án délután 4 és este 9 között, a Babér utcai plébánia közösségi termébe. Csatlakozni bármikor lehet.
 5.  A következő szombati ifjúsági alkalom keretében hívjuk az érdeklődőket, hogy bújjanak szerepkártyák mögé egy délutánra! Farsangi álarcosbált rendeztek az ifik a 14-22 év közötti fiataloknak, de észrevették, hogy eltűnt a tálca fánk, ami nélkül nem tudják megtartani a bált. Ha szeretnél nyomozó lenni, megtalálni a tettest és az ellopott fánkot, szeretettel várunk január 28-án 16 órától a Rokolya utcai plébánián. Online regisztrációért látogasd meg a facebook esemény oldalát.
 6. Az egyetemista hittan első idei alkalma február 17-én 19:00 órakor lesz. Új jelentkezők február 24-én, valamint március 3-án tudnak csatlakozni. Jelentkezni Farkas Rékánál, valamint a program@szentmihaly.hu címen lehet.
 7. A február 11-i farsang tombolájához a sekrestyében és a plébánián várunk önkéntes felajánlásokat, apró, de még használható tárgyakat, melyek a kisorsoláskor örömet és derűt szereznek a nyerteseknek.
 8. Eljött a lakás- és házszentelések ideje. Akik otthonukat meg szeretnék szenteltetni, Józsi atyával vagy Norbi atyával vegyék fel a kapcsolatot.
 9. Jegyeskurzust indítunk azok számára, akik az idei évben szeretnének szentségi házasságot kötni templomunkban. Jelentkezni Kuzmányi István diakónusnál lehet a plébánia e-mail címén.
 10. Az Új Ember legfrissebb számában Petőfi Sándor születésének kétszázadik évfordulója alkalmából izgalmas beszélgetés olvasható Nényei Pál íróval, tanárral, aki új megvilágításban mutatja be a költőt és költészetét.
 11. Isten éltesse születésnapja alkalmából Lukács Márta Karolát.

© 2021 Angyalföldi Szent Mihály Plébánia     Adatkezelési tájékoztató