Hírlevél - Évközi 29. Vasárnap

2021. 10. 16.

Hírlevél - Évközi 29. Vasárnap

Szeretettel hirdetjük a kedves Testvéreknek, hogy 

  1. Előző héten 178 000 Ft perselypénz és 50 000 Ft adomány gyűlt össze. Köszönjük a hívek támogatását!
  2. A mai persely adományokat a missziók javára továbbítjuk.
  3. Espereskerületi hálaadó szentmisét tartunk a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus ajándékaiért és kegyelmeiért október 17-én, most vasárnap 19.30 -kor a Szent Margit Templomban. Szeretettel várunk mindenkit! Részletek, itt!
  4. Október a rózsafüzér hónapja. A Rózsafüzér Társulat vezetésével minden nap (hétfő-szerda, szombat: szentmisék után, csütörtök-péntek: szentmisék előtt, vasárnap: a reggeli 7-es szentmise után) a templomban rózsafüzért imádkozunk. A társulat egyben tagfelvételt is hirdet. Jelentkezni Norbi atyánál, illetve a sekrestyében lehet, név és telefonszám leadásával.
  5. Ott voltam a pápai gépen - Egy apostoli út belső nézetből címmel október 24-én, vasárnap délután 4 órától a VMKT-ban Kuzmányi István diakónus vetített élménybeszámolót tart Ferenc pápa budapesti és szlovákiai útjáról.
  6. Október 30-án, szombaton 19 órától indul a Filmklub a plébánia közösségi termében. Józsi atya szeretettel várja az igényes, gondolatébresztő filmek iránt érdeklődőket.
  7. Isten terepe a lehetetlenben kezdődik címmel interjú olvasható az Új Ember legfrissebb lapszámában Lackfi János költővel az apaságról és a nagyapaságról, valamint a szüleivel való kapcsolatáról a Szent József-év apropóján.
  8. A héten hétfőn Szent Lukács evangélistát ünnepli liturgiájában az Anyaszentegyház.
  9. Isten éltesse névnapja alkalmából Kalász Nándort.

© 2021 Angyalföldi Szent Mihály Plébánia     Adatkezelési tájékoztató