Hírlevél - Évközi 28. vasárnap

2021. 10. 09.

Hírlevél - Évközi 28. vasárnap

 

Szeretettel hirdetjük a kedves Testvéreknek, hogy 

 1. A plébánián lévő zongorának új otthont keresünk. Aki szeretné elvinni, vagy tud olyan családot, intézményt, ahol hasznos szolgálatot tenne, írjon a plebania@szentmihaly.hu-ra.
 2. baba-mama klub október 14-én 10 órakor tartja következő alkalmát. Ezúttal egy tapasztalt óvónő fog mesélni a gyermeknevelés útvesztőiről, valamint lehet tőle kérdezni is. A kérdéseitek ide írhatjátok meg:
 3. Jövő szombaton Társas Klub lesz, délután 6-tól este 10 óráig. Akinek van kedve egy jót játszani, vagy csak beszélgetni, jöjjön! :)
 4. Október 17-én 8:00-kor ovis misére várjuk a 0-6 èves korosztályt.
 5. Espereskerületi hálaadó szentmisét tartunk a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus ajándékaiért és kegyelmeiért október 17-én, jövő vasárnap 19.30 -kor a Szent Margit Templomban. Szeretettel várunk mindenkit!
 6. Nyugdíjas klub szervezésében, október 17-én 15 órai kezdettel filmvetítés (A jó pápa c. film) lesz. Minden nyugdíjas érdeklődőt szeretettel várnak. Védettségi igazolvány és maszk kötelező!
 7. Október a rózsafüzér hónapja. A Rózsafüzér Társulat vezetésével minden nap 17:45-től a templomban rózsafüzért imádkozunk. A társulat egyben tagfelvételt is hirdet. Jelentkezni Norbi atyánál, illetve a sekrestyében lehet, név és telefonszám leadásával.
 8. Előző héten 163 000 Ft perselypénz és 59 000 Ft adomány gyűlt össze. Köszönjük a hívek támogatását!
 9. Pindroch Csaba színművész büszke a tehetséges gyermekeire, de rejti, védi őket a nyilvánosság elől. Szent József évében mesélt a felmenőiről, apaszerepeiről és gyermekeiről. Az interjú az Új Ember legfrissebb lapszámában olvasható el.
 10. A héten pénteken Avilai Szent Teréz, szűz és egyháztanítót ünnepli liturgiájában az Anyaszentegyház.
 11. Isten éltesse házassági évfordulójuk alkalmából Erdős Enikőt és Lipthay Endrét, születésnapja alkalmából Kalauz Andrástés névnapja alkalmából Pontyos Ferencet.

© 2021 Angyalföldi Szent Mihály Plébánia     Adatkezelési tájékoztató