Hírlevél - Évközi 26. vasárnap

2022. 09. 24.

Hírlevél - Évközi 26. vasárnap

Szeretettel hirdetjük a kedves Testvéreknek, hogy: 

 1. Előző héten 178 000 Ft perselypénz és 25 000 Ft adomány gyűlt össze. Köszönjük a hívek támogatását!
 2. Ma (vasárnap) a templomunkban toronymászással egybekötött templombemutatót tartunk 14 és 16 órától.
 3. Kedden este 18 órakor kezdődik a bibliaóra. Az idei téma: Máté evangéliuma.
 4. Szeptember 30-án, pénteken ismét este 21 óráig lesz csendes szentségimádás!
 5. A héten elsőszombat, az esti misét követően ünnepélyesen imádkozzuk a Rózsafüzért.
 6. Október a rózsafüzér hónapja. A Rózsafüzér Társulat vezetésével minden nap (hétfő-szerda, szombat: szentmisék után, csütörtök-péntek: szentmisék előtt, vasárnap: a reggeli 7-es szentmise után) a templomban rózsafüzért imádkozunk. A társulat egyben tagfelvételt is hirdet. Jelentkezni Norbi atyánál, illetve a sekrestyében lehet, név és telefonszám leadásával.
 7. Október 2-án, vasárnap ismét szeretetvendégség a Rokolya utcai plébánián.
 8. Október 3-tól a hétköznap reggeli misék a sekrestyében lesznek.
 9. Ismerjük meg jobban egymást! Ezzel a céllal várjuk szombat délután a 14 és 25 év közötti fiatalokat közös együttlétre, szórakozásra. További információkért a kitett plakátokat és az erre létrehozott Facebook esemény oldalát lehet keresni. Várunk mindenkit sok szeretettel!
 10. Október 29-én, szombaton (kora reggel) plébániai zarándoklatra indulunk Máriacellbe Válóczy József atya és Kuzmányi István diakónus vezetésével. A zarándoklat támogatott részvételi díja: 10.000.- Ft/fő (mely az utazás árát tartalmazza). Jelentkezni a sekrestyében lehet a részvételi díj megfizetésével. Bővebb információ a plébánia weboldalán.
 11. Október 1. és november 28. között kerül sor a következő népszámlálásra. Október 16-ig van lehetőség az online kitöltésre. Kérjük a Testvéreket, hogy vallják meg magukat Római Katolikusnak.
 12. Templomunk internetes oldalán elérhető az ősztől induló hittancsoportok, közösségek és programok listája. A plakátot itt lehet megtekinteni.
 13. A béke az igazságosság és a béke gyümölcse - hangsúlyozza Székely János püspök abban a beszélgetésben, mely az Új ember legfrissebb lapszámában olvasható.
 14. Isten éltesse születésnapja alkalmából Lipthay Kristófot és Karas Mátét.

© 2021 Angyalföldi Szent Mihály Plébánia     Adatkezelési tájékoztató