Hírlevél - Évközi 24. vasárnap

2022. 09. 11.

Hírlevél - Évközi 24. vasárnap

Szeretettel hirdetjük a kedves Testvéreknek, hogy 

  1. Előző héten 187 000 Ft perselypénz és 65 000 Ft adomány gyűlt össze. Köszönjük a hívek támogatását!
  2. Szeptember 10-én lezajlott a templom éves nagytakarítása, amiért szeretnénk köszönetet mondani minden kedves Önkéntesnek, akik munkájuk által hozzájárultak, hogy a templomunk ne csak kívülről, de belülről is csillogjon.
  3. Szeptember 15-én, csütörtökön 10:00 órától ismét baba-mama klubot tartunk a plébánia közösségi termében. Várjuk a babákat és mamákat sok szeretettel. Jó idő esetén kint leszünk a plébánia mögötti réten.
  4. A búcsú előtti triduumot szeptember 23-24-25-én tartjuk, pénteken és szombaton az esti misében, vasárnap a délelőtt 10 órai ünnepi misében. Vendégünk Rónaszéki János diakónus atya.
  5. A történelemben először vált látogathatóvá a lateráni Apostoli Palota, ahol a pápai hivatali és magánlakosztályokba nyerhetünk betekintést. Az Új Ember legfrissebb számában képes helyszíni riport segítségével ismerkedhetünk meg az épülettel.
  6. Isten éltesse születésnapja alkalmából Lipthay Rékát és Karas Jánost, valamint névnapja alkalmából Erdős Enikőt, Samu Enikőt és Rudinszky Adriennt.

© 2021 Angyalföldi Szent Mihály Plébánia     Adatkezelési tájékoztató