Hírlevél - Évközi 23. vasárnap

2022. 09. 03.

Hírlevél - Évközi 23. vasárnap

Szeretettel hirdetjük a kedves Testvéreknek, hogy 

 1. Előző héten 124 000 Ft perselypénz és 81 000 Ft adomány gyűlt össze. Köszönjük a hívek támogatását!
 2. Szeptember 11-én, vasárnap, a 11 órás szentmise keretében kerül sor templomunk megáldására. A szentmisét Erdő Péter bíboros celebrálja. Szeretettel bátorítjuk a hívek részvételét ezen az alkalmon.
 3. Társasklub következő összejövetelére szeptember 10-én 16:00 órától kerül sor a plébánián. Szeretettel várjuk az érdeklődőket!
 4. Szent Mihály TAKaritász várja azon önkéntesek jelentkezését - nemtől és kortól függetlenül -, akik részt vennének a templom takarításában szombat délelőttönként. Már havi egy alkalom vállalása is nagy segítség. Jelentkezni a takaritas@szentmihaly.hu e-mail címen lehet.
 5. Szeptember 10-én lesz templomunk éves nagytakarítása, ahova várjuk önkéntesek jelentkezését. Jelentkezni a takaritas@szentmihaly.hu e-mail címen vagy hátul az újságoknál lehet feliratkozni.
 6. Iskolakezdési támogatás igényelhető, általános és középiskolás gyermekeket nevelő szülőknek. Az Angyalföldi Karitász családonként 10.000 forinttal járul hozzá tanszerek, iskolai eszközök megvásárlásához. A pontos címmel és adószámmal ellátott számlákat a plébánián lehet leadni irodai nyitvatartási időben.
 7. Az induló csoportokat a következő vasárnap fogjuk hirdetni.
 8. Vasárnap (ma) délelőtt Ferenc pápa boldoggá avatja I. János Pált. Az Új Ember legfrissebb lapszámában Gárdonyi Máté egyháztörténésszel beszélgettek a „mosolygós pápáról”.
 9. A héten szerdán Szent Márk, Szent István, Szent Menyhért áldozópapokat, csütörtökön Szűz Mária születését ünnepli liturgiájában az Anyaszentegyház.

Plébániánkon az alábbi adományozási lehetőségek vannak:

PayPalhttps://szentmihaly.hu/tamogatas
Átutalás - OTP BANK 11713005-20035891
Bankkártyával - Templomunk digitális perselyénél

Hálásan köszönjük a támogatásokat!


A miserend, itt érhető el!


Idorai ügyfélfogadás: 

 • Kedd, Csütörtök: 15.30 - 18.30
 • Szerda: 9.00 - 12.00

 

 


© 2021 Angyalföldi Szent Mihály Plébánia     Adatkezelési tájékoztató