Hírlevél - Évközi 22. vasárnap

2022. 08. 27.

Hírlevél - Évközi 22. vasárnap

Szeretettel hirdetjük a kedves Testvéreknek, hogy 

 1. Előző héten 134 000 Ft perselypénz és 20 000 Ft adomány gyűlt össze. Köszönjük a hívek támogatását!
 2. Jövő vasárnaptól életbe lép a tanévközi miserend, vasárnaponként 7, 9, 11 és este 6 órakor lesznek szentmisék.
 3. A héten elsőcsütörtök, az Oltáriszentséget reggel 10 órától 12 óráig kihelyezzük a templomban, délben Szent Mihály-imaóra és engesztelő szentmise lesz. Az esti szentmisét azokért a magzatokért mutatjuk be, akiket az abortusz veszélye fenyeget, továbbá az esti szentmise után dicsőítő szentségimádást tartunk.
 4. A héten elsőszombat, az esti szentmisét követően ünnepélyesen imádkozzuk a Rózsafüzért.
 5. Szeptember 3-án, szombaton, András atya egyalkalmas jegyesoktatást tart a plébánián. Jelentkezni a plébánia email címén lehet.
 6. Szeptember 4-én, vasárnap, Veni Sancte tanévnyitó szentmise lesz 9 órai kezdettel. A szentmise végén megáldjuk az iskolatáskákat.
 7. Társasklub következő összejövetelére szeptember 10-én 16:00 órától kerül sor a plébánián. Szeretettel várjuk az érdeklődőket!
 8. Szent Mihály TAKaritász várja azon önkéntesek jelentkezését - nemtől és kortól függetlenül-, akik részt vennének a templom takarításában szombat délelőttönként. Már havi egy alkalom vállalása is nagy segítség. Jelentkezni a takaritas@szentmihaly.hu e-mail címen lehet.
 9. Szeptember 10-én lesz templomunk éves nagytakarítása, ahova várjuk önkéntesek jelentkezését. Jelentkezni a takaritas@szentmihaly.hu e-mail címen vagy hátul az újságoknál lehet feliratkozni.
 10. Iskolakezdési támogatás igényelhető, általános és középiskolás gyermekeket nevelő szülőknek. Az Angyalföldi Karitász családonként 10.000 forinttal járul hozzá tanszerek, iskolai eszközök megvásárlásához. A pontos címmel és adószámmal ellátott számlákat a plébánián lehet leadni irodai nyitvatartási időben.
 11. Jövő héten elkezdődik a plébánián az ajtók és az ablakok cseréje. Az ezzel kapcsolatos kellemetlenségekhez kérjük és köszönjük a Testvérek türelmét.
 12. Az Új Ember kulturális mellékletben képes riport olvasható a Kárpát-medence legnagyobb barokk épületéről, a kommunizmus évei után visszaszerzett, és nemrég megújult nagyváradi püspöki palotáról.
 13. A héten hétfőn Keresztelő Szent János vértanúságát, szombaton Nagy Szent Gergely pápa és egyháztanítót ünnepli liturgiájában az Anyaszentegyház.

Plébániánkon az alábbi adományozási lehetőségek vannak:

PayPal - https://szentmihaly.hu/tamogatas
Átutalás - OTP BANK 11713005-20035891
Bankkártyával - Templomunk digitális perselyével

Hálásan köszönjük a támogatásokat!


 miserend, itt érhető el!


Idorai ügyfélfogadás: 

 • Kedd, Csütörtök: 15.30 - 18.30
 • Szerda: 9.00 - 12.00

© 2021 Angyalföldi Szent Mihály Plébánia     Adatkezelési tájékoztató