Hírlevél - Évközi 2. vasárnap - 2023. január 15.

2023. 01. 14.

Hírlevél - Évközi 2. vasárnap - 2023. január 15.

Szeretettel hirdetjük a Testvéreknek:

  1. Előző héten 222 000 Ft perselypénz és 80 000 Ft adomány gyűlt össze. Köszönjük a Testvérek támogatását!
  2. bibliaóra január 17-én, kedden folytatódik.
  3. 30-as hittanos közösség január 30-ig várja az újonnan csatlakozni vágyókat. A közösségi alkalmakat hétfőnként 18:00 órakor tartjuk. A részvételi szándékot jelezni, valamint érdeklődni a program@szentmihaly.hu email címen lehet.
  4. Eljött a lakás- és házszentelések ideje. Akik otthonukat meg szeretnék szenteltetni, Józsi atyával vagy Norbi atyával vegyék fel a kapcsolatot.
  5. Vigyázó Miklós atya halálának 10. évfordulója alkalmából január 21-én 18 órakor lesz a templomunkban emlékmise Palánki Ferenc debrecen-nyíregyházi megyéspüspök celebrálásával.
  6. Jegyeskurzust indítunk azok számára, akik az idei évben szeretnének szentségi házasságot kötni templomunkban. Jelentkezni Kuzmányi István diakónusnál lehet a plébánia e-mail címén.
  7. Előre jelezzük, hogy az idei plébániai lelkigyakorlat február 24-26. (péntek-vasárnap) között kerül megrendezésre Leányfalun. A Pál Ferenc és Monostori László atyák által vezetett lelki hétvége részleteit és a jelentkezéssel kapcsolatos tudnivalókat nemsokára hirdetjük.
  8. Örömmel hirdetjük, hogy a templomunk felújításához szükséges összeg összegyűlt és a felújítási munkák hamarosan megkezdődnek. Szívből köszönjük az erre szánt adományokat!
  9. Az Új Ember legfrissebb számában interjú olvasható Barlay Bencével, a Budai Ciszterci Szent Imre Gimnázium igazgatójával, akit harmincéves pályafutásáról, tízéves intézményvezetői tapasztalatáról, a katolikus gimnáziumban folyó oktatás-nevelésről és a tanárok, diákok mai helyzetéről kérdeztek.
  10. A héten kedden Szent Antal apátot, szerdán Árpád-házi Szent Margitot, szombaton Szent Ágnest ünnepli liturgiájában az Anyaszentegyház.

© 2021 Angyalföldi Szent Mihály Plébánia     Adatkezelési tájékoztató