Hirdetések - Úrnapja

2024. 06. 08.

Hirdetések - Úrnapja

 

 1. Előző héten 287 975 Ft perselypénz gyűlt össze. Köszönjük a Testvérek támogatását!

 2. A héten ismét lesz elsőcsütörtöki dicsőítő szentségimádás az esti szentmise után, amely közben lehet majd közbenjáró imát kérni.

 3. A nyár előtti utolsó baba-mama klubot a héten csütörtökön tartjuk, 10 órától a plébánia közösségi termében.

 4. Június 8-án, szombaton az esti szentmise utánra közös grillezést tervezünk, amely alkalom lenne arra, hogy köszönetet mondjunk mindenkinek, aki bármilyen formában a közösséget szolgálta az elmúlt tanévben: szeretettel hívjuk őket és családjukat is! Kérjük, hogy mindenki hozza magával, amit szívesen megsütne magának, innivalóról a plébánia gondoskodik.

 5. A társasjáték-klub következő alkalma az eddigiektől eltérően június 15-én, szombaton délután 3 és este 10 óra között lesz a plébánia közösségi termében; közben bármikor szabad csatlakozni!

 6. A TAKaritász további fennmaradásához egyre nagyobb szükség lenne újabb segítő kezekre. A takaritas@szentmihaly.hu címen várjuk önkéntesek jelentkezését a kéthetente szombat de. 9-10.30 közötti templomtakarításra; előre is köszönünk minden segítséget!

 7. Szeretnénk megajándékozni közösen Beni atyát papszentelésére egy kehellyel. Aki szívesen hozzájárulna ehhez, adományát leadhatja a sekrestyében vagy elküldheti utalással. Előre is nagyon köszönjük!

 8. A június 15-én, szombaton délelőtt esedékes papszentelésre lesz lehetőség közösen utazni Esztergomba (vonattal), de természetesen egyénileg is lehet menni.

 9. Előre hirdetjük, hogy június 16-án, vasárnap reggel 9 órakor tartjuk a tanévzáró Te Deum szentmisénket. Az azt követő vasárnaptól életbe lép a nyári miserend, amely szerint vasárnap reggel csak 7-kor és 11-kor lesz szentmise.

 10. Kétalkalmas jegyesoktatást tartunk azoknak a pároknak, akik a nyár folyamán szeretnének összeházasodni: június 23-án és 30-án 16.30-tól 18.00-ig az emeleti hittanteremben.

 11. Felhívjuk a kedves Testvérek figyelmét, hogy a templom előtt a parkolási rend megváltozott, este 8 óráig fizetős a parkolás.

 12. Korzenszky Richárd bencés szerzetest, emeritus tihanyi perjelt 1964. május 23-án szentelték pappá. A gyémántmisés szerzetessel életéről, papi hivatásáról az Új Ember katolikus hetilapban olvasható beszélgetés.

 13. Isten éltesse mindazokat, akik a héten ünneplik születésnapjukat, névnapjukat vagy házassági évfordulójukat.


© 2021 Angyalföldi Szent Mihály Plébánia     Adatkezelési tájékoztató