Hirdetések - Szentháromság vasárnapja

2024. 05. 27.

Hirdetések - Szentháromság vasárnapja

 

 1. Előző héten 253 000 Ft perselypénz gyűlt össze. Köszönjük a Testvérek támogatását!

 2. Köszönet mindazoknak, akik a bérmálás előkészítésében és széppé tételében közreműködtek!

 3. Május hónapban közösen imádkozzuk a loretói litániát: hétköznapokon a napi szentmise után, vasárnap a de. 11 órai szentmise után.

 4. Kedden este 6 órától lesz bibliaóra, az Ószövetség nagyjai között Dávid királyról fogunk beszélgetni.

 5. Szombaton az esti szentmise után lesz ünnepélyes elsőszombati rózsafüzér-imádság.

 6. Jövő vasárnap lesz Úrnapja: délelőtt kivételesen csak 10 órakor lesz szentmise, a végén körmenettel.

 7. A jövő vasárnap elsővasárnap, karitász-csoportunk délben a Rokolya utcai plébánián megvendégeli hajléktalan rászoruló testvéreinket. Szeretettel fogadnak és előre is köszönnek minden segítséget!

 8. Június 8-án, szombaton az esti szentmise utánra közös grillezést tervezünk, amely alkalom lenne arra, hogy köszönetet mondjunk mindenkinek, aki bármilyen formában a közösséget szolgálta az elmúlt tanévben: szeretettel hívjuk őket és családjukat is! Kérjük, hogy mindenki hozza magával, amit szívesen megsütne magának, innivalóról a plébánia gondoskodik.

 9. A TAKaritász további fennmaradásához egyre nagyobb szükség lenne újabb segítő kezekre. A takaritas@szentmihaly.hu címen várjuk önkéntesek jelentkezését a kéthetente szombat de. 9-10.30 közötti templomtakarításra; előre is köszönünk minden segítséget!

 10. Szeretnénk megajándékozni közösen Beni atyát papszentelésére egy kehellyel. Aki szívesen hozzájárulna ehhez, adományát leadhatja a sekrestyében vagy elküldheti utalással. Előre is nagyon köszönjük!

 11. A június 15-én, szombaton délelőtt esedékes papszentelésre lesz lehetőség közösen utazni Esztergomba (vonattal), de természetesen egyénileg is lehet menni.

 12. Lackfi János költő és Barsi Balázs ferences szerzetes rangos katolikus irodalmi díjat vehetettek át a Szent István Könyvhéten. Velük olvasható beszélgetés az Új Ember legfrissebb számában.

 13. Isten éltesse névnapja alkalmából Nedeczky Júliát és Zundel Ritát, születésnapja alkalmából Ujváry-Radics Gabit és mindazokat, akik a héten ünneplik születésnapjukat, névnapjukat vagy házassági évfordulójukat.

© 2021 Angyalföldi Szent Mihály Plébánia     Adatkezelési tájékoztató