Hirdetések - Nagyböjt 5. vasárnapja

2024. 03. 18.

Hirdetések - Nagyböjt 5. vasárnapja

 

Előző héten 209 000 Ft perselypénz gyűlt össze. Köszönjük a Testvérek támogatását!

 

Nagyböjt péntekjein az esti szentmise előtt, 17.15-től keresztutat járunk, ezen a héten a Főnix gitáros kórus vezetésével.

 

A baba-mama klub a héten csütörtökön 10 órától tartja a következő összejövetelt a plébánia közösségi termében. Szeretettel várjuk az érdeklődő édesanyákat kisgyermekeikkel együtt!

 

Március 23-án, szombaton 14 és 17 óra között mindenkit nagy szeretettel hívunk egy gyónási alkalomra. Ebben az időben a gyónás mellett különféle imalehetőségekre és szentségimádásra is várunk Benneteket. További részletek az internetes felületeinken olvashatók.

 

A jövő vasárnap virágvasárnap: a reggel 7 órás szentmise után délelőtt kivételesen csak 10 órakor lesz ünnepi szentmise barkaszenteléssel és énekelt passióval.

 

A héten pénteken és szombaton az esti szentmise keretében, vasárnap pedig a de. 10 órai szentmise keretében triduum lesz templomunkban, amelyet Héray Márton, a Krisztus Ügye lelki család papja tart.

 

Szeretettel várunk mindenkit Nagycsütörtökön este egy virrasztásra, egy elidőzésre az Önmagát ajándékozó Úrral, a szertartás végétől kezdve egészen másnap reggelig, egy szabadon választható idősávban! Feliratkozni lehet a templom hátsó asztalánál vagy az online felületen.

 

A nagyheti szertartások rendje plakáton és elvihető szórólapon megtalálható. (Sajnos a triduum vasárnapi időpontja hibásan került rá.)

 

Nagypénteken az esti szertartás után, 20 órától neves művészek és plébániáink önkéntesei közreműködésével egy új passiójáték kerül bemutatásra a Rokolya utcai plébánián a Mária teremben. További információk hamarosan plakáton is elérhetők lesznek.

 

Idén is folytatja szolgálatát a Kikötő lelkigondozó csoport. Továbbra is szeretettel várjuk mindazokat, akik életük valamely területén lelki nehézséggel küzdenek és problémáikat bizalommal megosztanák velünk. A jelentkezéseket várjuk a honlapon is megtalálható, angyalfoldisegitok@gmail.com email címre.

 

Továbbra is tart a nagyböjti tartósélelmiszer-gyűjtés, amelyet a Karitász csoport tagjai juttatnak el rászoruló családokhoz. Az adományokat a Babér utcában a sekrestyében lehet leadni, a Rokolya utcában pedig az erre a célra kihelyezett asztalnál kérjük letenni.

 

A Budapesti Katolikus Kórházlelkészség önkéntes beteglátogatók jelentkezését várja a Főegyházmegye területén lévő budapesti, esztergomi, dorogi, visegrádi és pomázi kórházakba. A soron következő képzés 2024. április 13-án indul. A képzésre jelentkezni a Kórházlelkészség (06-1) 224-86-40-es telefonszámán lehet hétköznap 8-16 óra között március folyamán.

 

Benső időjárásunk – A megkülönböztetés alapjai címmel nagyböjti lelkinapot tartott a pálferis közösségnek Bellovics Gábor jezsuita. Az eseményről szóló képes beszámoló elolvasható az Új Ember katolikus hetilap legfrissebb számában.

 

Isten éltesse születésnapja alkalmából Ujváry-Radics Emmát, névnapja alkalmából Szilvay Zsigmondot, Józsi és Beni atyákat valamint mindazokat, akik a héten ünneplik születésnapjukat, névnapjukat vagy házassági évfordulójukat.


© 2021 Angyalföldi Szent Mihály Plébánia     Adatkezelési tájékoztató