Hirdetések - Nagyböjt 4. vasárnapja

2024. 03. 11.

Hirdetések - Nagyböjt 4. vasárnapja

 

  1. Előző héten 214 000 Ft perselypénz és 3 000 Ft adomány gyűlt össze. Köszönjük a Testvérek támogatását!

  2. Nagyböjt péntekjein az esti szentmise előtt, 17.15-től keresztutat járunk, ezen a héten a nyugdíjas klub vezetésével.

  3. A héten szombaton az esti szentmise után ismét lesz filmklub.

  4. A missziós év keretében március 17-én, vasárnap 17 órakor Pécsi Rita neveléskutató tart előadást a Rokolya utcai plébánia közösségi termében “Fejleszt vagy rombol? A képernyő és az internet hatásai” címmel.

  5. Idén is folytatja szolgálatát a Kikötő lelkigondozó csoport. Továbbra is szeretettel várjuk mindazokat, akik életük valamely területén lelki nehézséggel küzdenek és problémáikat bizalommal megosztanák velünk. A jelentkezéseket várjuk a honlapon is megtalálható, angyalfoldisegitok@gmail.com email címre.

  6. A nagyböjti időszakban a plébánia tartósélelmiszer-gyűjtést szervez, amelyet a Karitász csoport tagjai juttatnak el rászoruló családokhoz. Köszönjük a testvéreknek, ha lehetőségeikhez mérten segítik a nehezebb körülmények között élőket. Az adományokat a Babér utcában a sekrestyében lehet leadni, a Rokolya utcában pedig az erre a célra kihelyezett asztalnál kérjük letenni.

  7. A Budapesti Katolikus Kórházlelkészség önkéntes beteglátogatók jelentkezését várja a Főegyházmegye területén lévő budapesti, esztergomi, dorogi, visegrádi és pomázi kórházakba. A soron következő képzés 2024. április 13-án indul. A képzésre jelentkezni a Kórházlelkészség (06-1) 224-86-40-es telefonszámán lehet hétköznap 8-16 óra között március folyamán.

  8. Az Új Emberben beszélgetés olvasható Gubik Petra énekes-színésznővel, aki többek között a '48/49-es forradalom és szabadságharc témáját feldolgozó Tizenötödik című musicalben is főszerepet játszik az ünnep alkalmából.

  9. Isten éltesse Szick Zoltánt és Leskó Zoltánt névnapjuk alkalmából, és mindazokat, akik a héten ünneplik születésnapjukat, névnapjukat vagy házassági évfordulójukat.


© 2021 Angyalföldi Szent Mihály Plébánia     Adatkezelési tájékoztató