Hirdetések - Nagyböjt 3. vasárnapja

2024. 03. 11.

Hirdetések - Nagyböjt 3. vasárnapja

 

 1. Előző héten 219 000 Ft perselypénz és 7 000 Ft adomány gyűlt össze, melyet továbbítottunk a katolikus iskolák javára. Köszönjük a Testvérek támogatását!

 2. Nagyböjt péntekjein az esti szentmise előtt, 17.15-től keresztutat járunk, ezen a héten az apák-férfiak közössége vezetésével.

 3. Március 9-én, szombaton, a családoknak szervezünk kirándulást és közös keresztutat Vácra; jelentkezni március 2-áig lehet emailben vagy személyesen.

 4. A nagyheti passiókhoz és az ünnepi szertartásokhoz várjuk énekelni tudó és vágyó Testvérek jelentkezését. A próbákat nagyböjt csütörtökjein 18.45 és 20.30 között tartjuk a plébánia Mester Jenő termében.

 5. A baba-mama klub következő összejövetelét a héten csütörtökön 10 órától tartjuk a plébánia közösségi termében.

 6. Társasozásra, beszélgetésre legközelebb márc. 9-én 15-22 óra között lesz lehetőség a plébánia közösségi termében.

 7. plébániai családos tábor az idei évben a Mátrában Bagolyirtáson lesz augusztus 1-4. között, csütörtöktől vasárnapig. Részletek hamarosan.

 8. Idén is folytatja szolgálatát a Kikötő lelkigondozó csoport. Továbbra is szeretettel várjuk mindazokat, akik életük valamely területén lelki nehézséggel küzdenek és problémáikat bizalommal megosztanák velünk. A jelentkezéseket várjuk a honlapon is megtalálható, angyalfoldisegitok@gmail.com email címre.

 9. A nagyböjti időszakban a plébánia tartósélelmiszer-gyűjtést szervez, amelyet a Karitász csoport tagjai juttatnak el rászoruló családokhoz. Köszönjük a testvéreknek, ha lehetőségeikhez mérten segítik a nehezebb körülmények között élőket. Az adományokat a Babér utcában a sekrestyében lehet leadni, a Rokolya utcában pedig az erre a célra kihelyezett asztalnál kérjük letenni.

 10. A Budapesti Katolikus Kórházlelkészség önkéntes beteglátogatók jelentkezését várja a Főegyházmegye területén lévő budapesti, esztergomi, dorogi, visegrádi és pomázi kórházakba. A soron következő képzés 2024. április 13-án indul. A képzésre jelentkezni a Kórházlelkészség (06-1) 224-86-40-es telefonszámán lehet hétköznap 8-16 óra között március folyamán.

 11. Nekem az Egyház… címmel indított a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia a közjó szolgálatában, a világban végzett tevékenységet bemutató kampányt. Az intézményeket megismerő országjárásra a Pázmány Péter Katolikus Egyetemről jelentkeztek diákok. Velük beszélgetnek az Új Ember legfrissebb lapszámában.

 12. Isten éltesse születésnapja alkalmából Kuzmányiné Nyeste Gabriellát, valamint mindazokat, akik a héten ünneplik születésnapjukat, névnapjukat vagy házassági évfordulójukat.


© 2021 Angyalföldi Szent Mihály Plébánia     Adatkezelési tájékoztató