Hirdetések - Nagyböjt 1. vasárnapja

2024. 02. 19.

Hirdetések - Nagyböjt 1. vasárnapja

 

  1. Előző héten 197 000 Ft perselypénz és 25 000 Ft adomány gyűlt össze. Köszönjük a Testvérek támogatását!

  2. Nagyböjt péntekjein az esti szentmise előtt, 17.15-től keresztutat járunk, ezen a héten a ministránsok vezetésével.

  3. baba-mama klub következő alkalmát a héten csütörtökön, február 22-én 10 órától tartjuk a plébánia közösségi termében. Szeretettel várjuk a babákat és az édesanyákat!

  4. A Házasság Hete jegyében hálaadó szentmisére és ünnepi vacsorára hívjuk a jubiláns házaspárokat (akik öttel osztható kerek évfordulót ünnepelnek). A helyi anyakönyvből kigyűjtöttük azokat, akik itt kötöttek házasságot, ők egy névre szóló meghívót találnak a templom végében. Akik nem itt házasodtak, de kerek évfordulót ünnepelnek, vegyenek bátran egy nem névre szóló borítékot. A vacsora időpontja: február 24. szombat 19 óra.

  5. A nagyheti passiókhoz és az ünnepi szertartásokhoz várjuk az énekelni tudó és vágyó hívek jelentkezését. A próbákat nagyböjt csütörtökjein 18.45 és 20.30 között tartjuk a plébánia Mester Jenő termében.

  6. Az idei nagyböjtben is folytatódik az orgona felújítása. A tavalyi szerkezeti javítások után idén a játszóasztal billentyűzetének felújítására kerül sor, amely mintegy két hétig tart, és ez idő alatt nem fog szólni az orgona. Még az idén felújításra kerül továbbá a sípanyag egy része is, amely nem okoz majd zavart a misék orgonás kíséretében.

  7. plébániai családos tábor az idei évben a Mátrában Bagolyirtáson lesz augusztus 1-4. között, csütörtöktől vasárnapig. Részletek hamarosan.

  8. Még lehet jelentkezni a római zarándoklatra a Via Sacra utazási iroda honlapján.

  9. Az Új Ember legfrissebb számában beszélgetés olvasható a Parma fidei – A Hit pajzsa díj idei kitüntetettjével, Sebők Sándor kanonokkal, a fóti Szeplőtelen Fogantatás templom plébánosával.

  10. Isten éltesse születésnapja alkalmából Nagyné Ujváry DórátCsászár Pétert és Császár Attilát és mindazokat, akik a héten ünneplik születésnapjukat, névnapjukat vagy házassági évfordulójukat.


© 2021 Angyalföldi Szent Mihály Plébánia     Adatkezelési tájékoztató