Hirdetések - Húsvétvasárnap

2024. 04. 02.

Hirdetések - Húsvétvasárnap

 

  1. Előző héten 232 000 Ft perselypénz gyűlt össze. Köszönjük a Testvérek támogatását!

  2. A héten kedden nem lesz bibliaóra.

  3. Elsőcsütörtökön az esti szentmise után ismét lesz dicsőítő szentségimádás közbenjáró imádsággal.

  4. Elsőszombaton az esti szentmisét ünnepélyes rózsafüzér-imádság követi.

  5. Jövő vasárnap elsővasárnap, délben karitász-csoportunk ismét megvendégeli hajléktalan rászoruló testvéreinket; szeretettel fogadnak és előre is köszönnek minden segítséget!

  6. Április 10-től indul a Szentlélek szemináriumunk, mely egy 8 alkalmas lelkigyakorlatos út közös imákkal, dicsőítéssel, impulzusokkal és kiscsoportos beszélgetésekkel. Mindez segíthet bennünket elmélyülni, megújulni, Isten jelenlétét és szeretetét kézzelfoghatóan tapasztalni! Az alkalmak szerda esténként lesznek 7 órakor a Rokolya utcai plébánián, jelentkezni az első alkalmon való megjelenéssel lehet. További részletek a plakátokon vagy az internetes felületeinken olvashatók.

  7. Elsőáldozás lesz május 12-én a Rokolya utcai, május 19-én a Babér utcai plébánián. Felkészítő hittan a Rokolyában április 7-én a 10-es mise után, a Babérban április 14-én a 9-es mise után indul, amely vasárnaponként lesz a plébániákon 5 alkalommal. Jelentkezési lap megtalálható a honlapon és a templomokban.

  8. Az Új Ember húsvéti ünnepi dupla számában mások mellett találkozhatunk: Karikó Katalin Nobel-díjas biokémikussal, Lackfi János költővel, Válóczy József teológussal, Nedeczky Júlia hegymászóval, Janka Ferenc parókussal, és az Andocsi kegyhellyel.

  9. Isten éltesse születésnapja alkalmából Farkas Esztert és Rékát, Karas Bogit, Leskóné Kecskés Ildikót, valamint mindazokat, akik a héten ünneplik születésnapjukat, névnapjukat vagy házassági évfordulójukat.


© 2021 Angyalföldi Szent Mihály Plébánia     Adatkezelési tájékoztató