Hirdetések - Húsvét 5. vasárnapja

2024. 04. 29.

Hirdetések - Húsvét 5. vasárnapja

 

  1. Előző héten 242 000 Ft perselypénz gyűlt össze. Köszönjük a Testvérek támogatását!

  2. A héten kedden nem lesz bibliaóra.

  3. Szerdától, május hónapban közösen imádkozzuk a loretói litániát: hétfőn, kedden és szerdán a reggeli szentmise után, csütörtökön, pénteken és szombaton az esti szentmise előtt, 17.30-tól, vasárnap a de. 11 órai szentmise után.

  4. Csütörtökön az esti szentmise (és litánia) után ismét lesz elsőcsütörtöki dicsőítő szentségimádás, amely alatt lehetőség lesz közbenjáró imát is kérni.

  5. Szombaton du. 4 és 6 óra között szeretettel várjuk a gyerekeket a Rokolya utcai plébánia közösségi termébe közös anyák napi ajándék-készítésre.

  6. Szombaton az esti szentmise után ismét lesz elsőszombati ünnepélyes rózsafüzér-imádság; ezen a napon nem lesz litánia.

  7. A jövő vasárnap elsővasárnap: karitász-csoportunk délben ismét megvendégeli hajléktalan rászoruló testvéreinket; szeretettel fogadnak és előre is köszönnek minden segítséget.

  8. Az angyalföldi plébániák lelkigyakorlata a május 3-5-i hétvégén kerül megrendezésre Leányfalun, melynek előadói Beer Miklós püspök és Pál Ferenc atya lesznek. További információk a bejárati hirdetőtáblán és a plébánia internetes felületein olvashatók. Mindenkit szeretettel várunk!

  9. Isten éltesse névnapja alkalmából Blaskovics Gyurit, és mindazokat, akik a héten ünneplik születésnapjukat, névnapjukat vagy házassági évfordulójukat.


© 2021 Angyalföldi Szent Mihály Plébánia     Adatkezelési tájékoztató