Hirdetések - Húsvét 3. vasárnapja

2024. 04. 22.

Hirdetések - Húsvét 3. vasárnapja

 

  1. Előző héten 202 000 Ft perselypénz és 6 000 Ft adomány gyűlt össze. Köszönjük a Testvérek támogatását!

  2. Köszönet mindazoknak, akik a Szentlélek Szeminárium lebonyolításában segítenek!

  3. A héten a bibliaóra elmarad.

  4. Szombaton az esti szentmise után ismét lesz filmklub.

  5. Idén május 19-én lesz az elsőáldozásFelkészítő hittan most vasárnap a 9-es mise után indul, amely vasárnaponként lesz 5 alkalommal. Jelentkezési lap megtalálható a honlapon és a templomokban.

  6. Fiataljaink szervezésében szombaton ifjúsági teljesítménytúra lesz; információk a plakáton és internetes felületeinken elérhetők.

  7. A Rokolya utcai missziós év keretében most vasárnap Erdő Péter bíboros úr tart előadást 17 órától, és az esti szentmisét is ő tartja.

  8. Az angyalföldi plébániák lelkigyakorlata a május 3-5-i hétvégén kerül megrendezésre Leányfalun, melynek előadói Beer Miklós püspök és Pál Ferenc atya lesznek. További információk a bejárati hirdetőtáblán és a plébánia internetes felületein olvashatók. Mindenkit szeretettel várunk!

  9. Az Új Ember legfrissebb számában beszélgetés olvasható Kisiván Csaba kaposvári plébániavezető lelkésszel, aki könyvet írt Viktor E. Frankl egzisztenciális pszichológiája témában.

  10. Isten éltesse születésnapja alkalmából Blaskovics Gyurit, valamint mindazokat, akik a héten ünneplik születésnapjukat, névnapjukat vagy házassági évfordulójukat.


© 2021 Angyalföldi Szent Mihály Plébánia     Adatkezelési tájékoztató