Hirdetések - Húsvét 2. vasárnapja

2024. 04. 08.

Hirdetések - Húsvét 2. vasárnapja

 

  1. Előző héten 499 000 Ft perselypénz és 26 000 Ft adomány gyűlt össze. Köszönjük a Testvérek támogatását!

  2. A héten kedden este nem lesz felnőtt hittan.

  3. A héten csütörtökön 10 órától tartjuk a Baba-mama klub következő alkalmát a plébánia közösségi termében.

  4. Szombaton délután ismét lesz társasjáték-klub: 15.00 és 22.00 között bármikor szabad csatlakozni, helyszín a plébánia közösségi terme.

  5. Április 10-től indul a Szentlélek szemináriumunk, mely egy 8 alkalmas lelkigyakorlatos út közös imákkal, dicsőítéssel, impulzusokkal és kiscsoportos beszélgetésekkel. Mindez segíthet bennünket elmélyülni, megújulni, Isten jelenlétét és szeretetét kézzelfoghatóan tapasztalni! Az alkalmak szerda esténként lesznek 7 órakor a Rokolya utcai plébánián, jelentkezni az első alkalmon való megjelenéssel lehet. További részletek a plakátokon vagy az internetes felületeinken olvashatók.

  6. Elsőáldozás lesz május 12-én a Rokolya utcai, május 19-én a Babér utcai plébánián. Felkészítő hittan a Rokolyában április 7-én a 10-es mise után, a Babérban április 14-én a 9-es mise után indul, amely vasárnaponként lesz a plébániákon 5 alkalommal. Jelentkezési lap megtalálható a honlapon és a templomokban.

  7. Isten éltesse születésnapja alkalmából Lipthay Júliát és mindazokat, akik a héten ünneplik születésnapjukat, névnapjukat vagy házassági évfordulójukat.

 


© 2021 Angyalföldi Szent Mihály Plébánia     Adatkezelési tájékoztató