Hirdetések - Évközi 4. vasárnap

2024. 01. 29.

Hirdetések - Évközi 4. vasárnap

 

 1. Előző héten 149 000 Ft perselypénz és 10 000 Ft adomány gyűlt össze. Köszönjük a Testvérek támogatását!

 2. Nagyon köszönjük az itteni plébániáról segítők szolgálatát a Rokolya utcai Alpha kurzus szervezésében és lebonyolításában!

 3. A héten elsőcsütörtökön ismét lesz dicsőítő szentségimádás az esti szentmise után. A szentmise alatt és után Szívák Tamás atya fog gyóntatni, továbbá lehetőség lesz közbenjáró imádságot kérni.

 4. baba-mama klub következő alkalmát a héten csütörtökön tartjuk, 10 órától a plébánia közösségi termében.

 5. A héten elsőszombaton az esti szentmise után lesz ünnepélyes rózsafüzér-imádság.

 6. A jövő vasárnap délben karitász csoportunk ismét megvendégeli hajléktalan rászoruló testvéreinket a Rokolya utcai plébánián. Szeretettel fogadnak és előre is köszönnek minden segítséget!

 7. A szombat előesti és a vasárnapi szentmisék végén lehetőség lesz balázsáldásban részesülni.

 8. Február 11-én, vasárnap, a 11-es misében ünnepélyesen kiszolgáltatjuk a betegek szentségét, amelyet minden 60 év feletti és súlyos beteg testvérünk felvehet, aki erre gyónással felkészült.

 9. Az angyalföldi plébániák közös farsangot szerveznek a fiataloknak. Minden érdeklődőt szeretettel várunk február 3-án (szombaton) 18 órától a Rokolya utcai plébánia közösségi termébe. További részletek internetes felületeinken olvashatók.

 10. Már előre szeretettel hívjuk a kedves Testvéreket plébániáink közös családi farsangjára, február 10-én du. 4 órára a Rokolya utcai plébánia közösségi termébe. A belépő sütemény vagy üdítő, illetve szeretettel várjuk a Testvérek tombolatárgy-felajánlásait a sekrestyében. A szervezők kifejezetten buzdítják a családokat közös jelmez kitalálására!

 11. Továbbra is szeretettel várjuk a Testvérek jelentkezését lakásszentelésre, emailben vagy személyesen a sekrestyében.

 12. Norbi atya vezetésével plébániai zarándoklatra indulunk Rómába repülővel, csatlakozva az MKPK által meghirdetett nemzeti zarándoklathoz, hálaadásul Ferenc pápa apostoli látogatásáért. A részletes program a sekrestyében elérhető, jelentkezni a Via Sacra zarándokutazási iroda honlapján lehet.

 13. Néhány testvérünk kezdeményezte a bejárat melletti Szent Rita kép helyére egy szobor állítását: ennek elkészítéséhez (450ezer Ft-ba kerülne) szeretettel kérik a Testvérek hozzájárulását, és előre is köszönik.

 14. Az Új Ember legfrissebb számában interjú olvasható Fodor Réka (Afréka) missziós orvossal, férje, Greguss Sándor író ALS-betegségéről és haláláról, valamint arról, mit jelent az emberi élet isteni és emberi perspektívából nézve, és milyen súlyos kérdéseket vet fel az aktív eutanázia a betegek és az orvosok szempontjából.

 15. Isten éltesse születésnapja alkalmából Földes Péter Miklóst, és mindazokat, akik a héten ünneplik születésnapjukat, névnapjukat vagy házassági évfordulójukat.


© 2021 Angyalföldi Szent Mihály Plébánia     Adatkezelési tájékoztató