Hirdetések - Évközi 34. vasárnap

2023. 11. 27.

Hirdetések - Évközi 34. vasárnap

 

  1. Előző héten 236 000 Ft perselypénz és 28 000 Ft adomány gyűlt össze, melyet továbbítottunk az országos karitász javára. Köszönjük a Testvérek támogatását!

  2. A héten szombaton az esti szentmise után ünnepélyes elsőszombati rózsafüzér-imádság lesz.

  3. A jövő vasárnap elsővasárnap: karitász-csoportunk délben a Rokolya utcai plébánia közösségi termében megvendégeli hajléktalan rászoruló testvéreinket; szeretettel fogadnak és előre is köszönnek minden segítséget!

  4. A jövő vasárnap de. 10 órai szentmisével, amelyet Fábry Kornél segédpüspök celebrál, megkezdődik a Rokolya utcai plébánia missziós éve: kísérjük imádságunkkal! Információk a programokról az ottani plébánia honlapján folyamatosan elérhetők lesznek; egyes programokba szabad bekapcsolódni is.

  5. A jövő vasárnap advent első vasárnapja, a szombat előesti misében ünnepélyes gyertyagyújtással. Utána elkezdődnek a roráte-szentmisék, ezek rendjét később hirdetjük.

  6. November 26. és december 24. között a plébánia adventi tartós élelmiszergyűjtést szervez, amelyet a Karitász csoport tagjai juttatnak el rászoruló családokhoz. Köszönjük a testvéreknek, ha Advent idején lehetőségeikhez mérten segítik a nehezebb körülmények között élőket. Az adományokat a Babér utcában a sekrestyében lehet leadni, a Rokolya utcában pedig az erre a célra kihelyezett asztalnál kérjük letenni.

  7. Minden gimis és egyetemista fiatalt nagy szeretettel hívunk dec. 9-én (szombaton) egy jó hangulatú kirándulásra, egymással és a gyönyörű természettel való találkozásra és lelki töltekezésre! Az esemény 9 órakor közös reggelivel indul. További információk elérhetőek a kihelyezett plakátokon vagy Beni atyánál.

  8. Különleges alkalomnak adott helyet november 14-én reggel a Csak Egyet Szolgálat terézvárosi, Izabella utcai nappali melegedője: aznap Erdő Péter bíboros szolgálta fel a reggelit a folyamatosan érkező hajléktalanoknak. Az eseményről képes riport olvasható az Új Ember legfrissebb lapszámában.

  9. Isten éltesse születésnapja alkalmából Szilvay Zsigmondot, névnapja alkalmából Blaskovics Emmát, házassági évfordulójuk alkalmából Kalász Pannit és Szász Zsombort, valamint mindazokat, akik a héten ünneplik születésnapjukat, névnapjukat vagy házassági évfordulójukat.


© 2021 Angyalföldi Szent Mihály Plébánia     Adatkezelési tájékoztató