Hirdetések - Évközi 33. vasárnap

2023. 11. 19.

Hirdetések - Évközi 33. vasárnap

 

  1. Előző héten 175 000 Ft perselypénz és 23 000 Ft adomány gyűlt össze. Köszönjük a Testvérek támogatását!

  2. A most vasárnapi perselyadományokat az országos karitász javára továbbítjuk (ezen adományok egy része visszakerül majd a helyi karitász-szervezethez); szeretettel kérjük és előre is köszönjük a Testvérek támogatását.

  3. Köszönet a hétvégi plébániai zarándoklat megszervezéséért Kuzmányi István diakónusnak.

  4. A héten csütörtökön 10 órától tartjuk a baba-mama klub következő összejövetelét. Szeretettel várjuk az érdeklődőket!

  5. December 2-án, szombaton, 14.00-18.00 óra között adventi koszorút készítünk a Rokolya Plébánia közösségi termében. Idén a korábbi hagyományokhoz visszatérve a gyerekeknek só-liszt gyurmából is lesz lehetőségük koszorút készíteni. Szeretettel várjuk a testvéreket az alkalomra, melyre jelentkezni a plebania@szentmihaly.hu email címen vagy a sekrestyében kihelyezett lapon lehet november 24-ig. A normál koszorú 3000 Ft/db, a só-liszt gyurmából készült koszorú díjtalan. Minden hozzávalót rendelkezésre bocsátunk. Kérjük a testvéreket, hogy jelentkezéskor mindenki jelezze, melyik típusú koszorúból hány darabot szeretne készíteni.

  6. Tomanovics József atya temetése november 25-én, szombaton de. 10.30 órakor lesz a Kőbányai Szent György plébániatemplomban.

  7. Az Új Ember legfrissebb lapszámában interjú olvasható a plébániánkhoz tartozó Blaskovics Gyurival, aki harmincöt évesen lett triatlonos, s azóta huszonkét versenyen vett részt, a legutóbbin már csípőprotézissel.

  8. Isten éltesse Komjáti Kornélt születésnapja alkalmából, és mindazokat, akik a héten ünneplik születésnapjukat, névnapjukat vagy házassági évfordulójukat.


© 2021 Angyalföldi Szent Mihály Plébánia     Adatkezelési tájékoztató