Hirdetések - Évközi 32. vasárnap

2023. 11. 12.

Hirdetések - Évközi 32. vasárnap

 

  1. Előző héten 278 000 Ft perselypénz és 35 000 Ft adomány gyűlt össze. Köszönjük a Testvérek támogatását!
  2. A héten szombaton, a zarándoklat és az esti szentmise után ismét lesz filmklub.
  3. Kuzmányi István diakónus mindenkit szeretettel hív a FATIMA című könyve bemutatójára, melyhez az utolsó inspirációt a plébániai nyári zarándoklat adta, a kötethez a képek is akkor készültek. A kiadvány bemutatója a terézvárosi Nagy Szent Teréz plébánia hittantermében lesz, november 16-án, csütörtökön 19 órától.
  4. November 18-án, szombaton plébániai zarándoklatra indulunk Csesztvére Madách Imre, Vigyázó Miklós és Szent Márton nyomában. Találkozás és indulás aznap a templom előtti parkolóban 7.45-kor, várható visszaérkezés 17 órakor. A napra elegendő elemózsiát és a jókedvet se felejtsük otthon.
  5. December 2-án, szombaton, 14.00-18.00 óra között adventi koszorút készítünk a Rokolya Plébánia közösségi termében. Idén a korábbi hagyományokhoz visszatérve a gyerekeknek só-liszt gyurmából is lesz lehetőségük koszorút készíteni. Szeretettel várjuk a testvéreket az alkalomra, melyre jelentkezni a plebania@szentmihaly.hu email címen vagy a sekrestyében kihelyezett lapon lehet november 24-ig. A normál koszorú 3000 Ft/db, a só-liszt gyurmából készült koszorú díjtalan. Minden hozzávalót rendelkezésre bocsátunk. Kérjük a testvéreket, hogy jelentkezéskor mindenki jelezze, melyik típusú koszorúból hány darabot szeretne készíteni.
  6. Az aktuális Új Emberben többek között interjú olvasható Monostori László morálteológussal az eutanázia témájában.
  7. Isten éltesse Lipthay Rékát születésnapja alkalmából, és mindazokat, akik a héten ünneplik születésnapjukat, névnapjukat vagy házassági évfordulójukat.

© 2021 Angyalföldi Szent Mihály Plébánia     Adatkezelési tájékoztató